TRACK SUIT FOR TOUGH DAYS

LILLEPIGE-DRØMME, JEG IKKE TØR INDRØMME

…Og så rimer det endda! De af jer, der har læst min bog (her; spons link), ved godt, at jeg har en masse, gamle drømme, der stammer helt tilbage fra barndommen, som jeg stadigvæk håber og satser på en dag skal udleves. Skulle I være i tvivl, kan I jo se ovenstående video.

Jeg er vokset op med en formodning om, at jeg nok skulle kunne alt i hele verden på én gang, og selvom jeg nu har erfaret, at det kræver mere end hårdt arbejde, så har jeg stadigvæk troen på, at nogle af nedenstående punkter nok skal blive en realitet en dag. Jeg har været så heldig, at mange af mine drømme allerede er blevet udlevet, men det dæmper på ingen måde min drøm om nedenstående. Jeg drømmer om, at…

1. Lægge stemme til en Disney-prinsesse. Dette har været min største drøm hele livet igennem!

2. Sammensætte et hold af Paradise Hotel deltagere. Hvem vil IKKE det!? Jeg har nævnt det før, men hold nu kæft, hvor ville det være sjovt, at kunne diktere det perfekte hold af deltagere, selvfølgelig med en del bloggere i blandt… Freja, Lasse, Sandra og Maria ville i hvert fald være på mit drømme-team.

3. Udgive en børnebog. Jeg har altid skrevet eventyr, små historier, rim og remser, og jeg drømmer om, en dag, at kunne udgive en form for novellesamling med små historier til børn.

4. Være med i Vild Med Dans. Av, av, store ord! Min veninde spurgte mig forleden, hvordan jeg ville reagere, hvis jeg blev spurgt, om jeg ville deltage i programmet, og sjovt nok, så har jeg selv haft drømmen en del tid nu. Ikke at det overhovedet er af realistisk karakter heller – men det kunne fandeme være sjovt! Og så skulle jeg selvfølgelig danse med Silas.

5. Spille med i et socialrealistisk drama. Som alle andre børn, drømte jeg selvfølgelig også om en dag at blive filmskuespiller – og denne drøm holder naturligvis stadigvæk ved.

6. Være TV-værtinde. At være vært på et TV-program, har også altid været en drøm for mig. Som barn drømte jeg om at have mit eget program i Børnetimen – og der er stadigvæk en del af mig, der drømmer om, en dag, at kunne byde velkommen til et TV-program.

7. Være kreativ direktør i en modevirksomhed. En drøm, der er nært beslægtet med mit erhverv, og som klart er én af de nyere ønskescenarier. Jeg drømmer ikke nødvendigvis om at være stor virksomhedskanon – men at være kreativ direktør i en virksomhed, hvor mine ideer om æstetik og mine ideer kunne blomstre, ville være en kæmpe drøm!

8. Blive gift og få to børn. Åh, hvor kliché-agtigt har det lige lov, at være? Jeg har altid vist, at jeg skulle giftes og have børn en dag, og når jeg nu tilfældigvis har mødt verdens bedste mand, er der ikke så lang vej igen længere.

Mens jeg skrev listen, blev jeg meget hurtig klar over, hvor u-dansk, den egentlig er. Eller – hvor u-dansk det i hvert fald er, at sige det højt. Jeg håber, at I kan tage listen med et smil, og måske selv relatere til nogle af mine fremtidsdrømme.

14 comments

 • Sjov liste! :) Jeg har også altid drømt lidt om at lægge stemme til tegneserier… tænker, det må være et virkelig sjovt job :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du skal da bare finde på dit eget reality show og blive vært for det, hvor du selv vælger gæsterne! Halvanden flue med et smæk :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Elsker videoen! Haha. Og elsker at Lærke bare er i baggrunden hele tiden 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, ja, vi var ret uadskillelige :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal sgu nok få udlevet et par ting fra listen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kan så meget være med på 5,6 og 7. Har aldrig sagt det højt, men drømmene spirer stadig indeni. Kan desuden tilføje at jeg længe har tænkt det kunne være sjovt at deltage i Paradise Hotel, hvis det ikke blev sendt på TV, haha. Drømme er jo noget af det, der virkelig holder os i gang og at sige det højt motiverer os blot endnu mere til faktisk at opfylde dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Videoen er privat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg kunne totalt godt se dig som tv-vært 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRACK SUIT FOR TOUGH DAYS