HVOR MEGET LORT HAR DU PÅ LOFTET?

INTERIØR ØNSKELISTE

Untitled-1

1. HUGAU&LARSSON || 2. KNOLL || 3. FOS || 4. AKARI || 5. PIET HEIN EEK || 6. BARBIE

Jeg drømmer om at tilføje nye, smukke møbler til mit hjem i øjeblikket – og ovenstående items står højst på ønskelisten lige nu! FOS’ ikoniske diamand table vil gøre sig særdeles godt i mit hjem. Hvad står øverst på jeres interiør-ønskeliste lige nu? Kunne godt bruge noget inspiration!

4 comments

  • Laura

    Hvad hedder bogen om Barbie? Eller har du evt. et link (kan ikke trykke på “Barbie” i blogteksten i hvert fald):-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Jeg har besluttet mig for, at give mig selv en et designer møbel i kandidat gave som motivation for god opgaveskrivning og gennemførelse. I den forbindelse faldt jer over nanna ditzel’S hanning Chair i en lokal butik, som jeg ved, at jeg aldrig ville kunne skille mig af med igen. Det er et møbel både for børn og voksne, og ja.. Jeg er mildest talt meget forelsket ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR MEGET LORT HAR DU PÅ LOFTET?