ARE YOU HOLIDAY READY?

HOLIDAY INSPIRATION

holiday

I forlængelse af mit indlæg tidligere på dagen, kommer her nogle billeder, der rummer præcis den feriestemning, jeg selv drømmer om lige nu! Faktisk så rejser jeg til Paris med min skønne veninde Anne på tirsdag, så måske jeg får lov til at opleve godt vejr og feriestemning dér. Jeg drømmer desuden om at tage en længere ferie med min kæreste til sydfrankrig eller Italien senere på sæsonen. Hvor skal I på sommerferie i år?

I de gode gamle bloggerdage, var denne type indlæg blandt de mest populære – men jeg fornemmer lidt, at interessen for inspirationsindlæg er død? Alligevel hjælper de mig personligt med at blive inspireret og dele denne inspiration, og så længe, det forholder sig sådan, har jeg et lille håb om, at I stadigvæk ønsker sådanne indlæg. Her er nogle billeder, der inspirerer mig i øjeblikket.

BILLEDER VIA TUMBLR

3 comments

 • Kris

  Jeg synes der er langt imellem dig. DIG. Det er meget billeder af alt muligt andet, men hvis der er tøj er det sjældnere og sjældnere stylet på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Også mig :-) denne type indlæg er så hyggelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Bliv endelig ved med inspirationsindlæggene, jeg synes rigtig godt om dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARE YOU HOLIDAY READY?