CHECK!

GOING TO PARIS

paris

I eftermiddag rejste min dejlige veninde Anne og jeg til Paris! Faktisk er jeg sandsynligvis landet og på vej hen til vores hotel, når I læser dette indlæg.

Efter nogle rigtig hårde uger med bogudgivelse, kollektionslancering og musical – oveni reglmæssig blogging og en milliard møder – er der ENDELIG tid til at trække stikket og nyde en af mine yndlingsbyer med et af mine yndlingsmennesker. Vi rejser, som sagt, i dag, og kommer hjem på søndag. Der er derfor rig mulighed for indånde Paris på bedst mulige måde – med fantastisk mad, shopping, hygge og afslapning – i det bedste selskab! Jeg laver daglige opdateringer hernede fra i følgende kategorier “What I wore”, “What I ate” og “What I saw”, så stay tuned!

2 comments

 • Caroline D.alsgaard

  Hvor er den flotte sweater fra på billedet til venstre? Hav en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg desværre ikke, men jeg er selv rimelig hooked!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECK!