HVOR MEGET LORT HAR DU PÅ LOFTET?

GET INSPIRED BY NICKLAS SKOVGAARD

Den 21-årige Nicklas Skovgaard er boende på Frederiksberg, og arbejder til dagligt som freelance stylist, designer og som deltidsansat i Cos. Hans stil er eksperimenterende, i konstant udvikling og alligevel enormt karakteristisk:

.
1

DIN STIL MED 3 ORD: “Skarp, udforskende og med min egen fortolkning af sødt.”

2 copy

FAVORITDESIGNER: “Nicolas Ghesquière. Fordi jeg synes, at han er overdrevet sej og vanvittig dygtig. I stedet for en forklaring på hvorfor han er min favoritdesigner, så synes jeg hellere, at man skulle tage og kigge på hans tidligere arbejde for Balenciaga, eller hans nuværende for Louis Vuitton, det forklarer vist ret meget sig selv!”

3 copy

UNIFORM: “Min stil er langt fra statisk – den udvikler sig hele tiden – og det er vigtigt for mig at forholde mig nysgerrigt og udforskende til, hvad jeg har på, og har lyst til at iklæde mig. Lige nu er jeg f.eks. ret optaget af en art skatemiljø, som gør, at jeg har fået en pludselig trang til at iklæde mig tøj med referencer til street og easy-wear. Min uniform – som for mig er noget, der er let at tage på, og som jeg ved, er klædeligt – er derfor også omskiftelig. Men henover de sidste par måneder har den bestået af et par raw jeans, en hvid skjorte og en blazer.”

4

NÆSTE KØB: “Det er jeg faktisk ikke helt sikker på endnu. Jeg er ikke så god til at planlægge hvad jeg vil købe fremadrettet, da jeg mest af alt køber ting impulsivt. Men jeg ved i al fald, at jeg skal købe flybilletter til Paris, da jeg har en veninde, som bor der i juli og august, og hende skal jeg besøge. Så mon ikke flybiletter bliver mit næste køb!”

6

MAN VIL ALDRIG SE MIG I: “En ferskenfarvet T-shirt – jeg udelukker ikke rigtig så meget derudover.”

7

HIGHSTREET: “Egentlig shopper jeg ikke særlig meget til mig selv. Men når jeg benytter mig af highstreet, er det oftest fordi, at jeg er ude for at finde tøj til en skydning, som jeg skal style. Her synes jeg, at highstreet er et godt sted at lede efter noget, der formår at ramme tidens tendenser på det givne tidspunkt.”

10

YNDLINGSBUTIK I DANMARK: “Min yndlingsbutik i København må være Storm. Jeg elsker koncept-butikker, og jeg synes at Storm har et virkelig sejt, meget skarpt præcist, og luksuriøst udvalg. Og så er den butik, nok det tætteste man kommer på Colette.”

9

INSPIRATION: “Jeg har altid svært ved at svare på, hvad det helt præcist er der inspirerer mig – dog ved jeg med sikkerhed, at alle mine venner er til virkelig stor inspiration for mig og jeg har nogle af de bedste venner man kunne ønske sig, så der er massere af inspiration at hente!”

8

BEDSTE KØB: “Mit bedste køb i 2016 er et par aviator briller med gult brilleglas fra Acne. Jeg købte dem i Acne butikken i London i februar, det var det sidste par, og selvom det var et lidt dyrt impulskøb, når man tænker på det er et par gule briller, så har jeg gået med dem næsten dagligt siden da, og jeg har det stadig lige så optur over dem som da jeg købte dem.”

11

DRØMMEKØB: “Mit ultimative drømmekøb er en Poul Kjærholm PK31-2 lædersofa. Jeg synes den er vanvittig pæn og så ville den klæde min flettede PK22 stol ret godt. Jeg skal flytte ind i en ny lejlighed senere på året, og jeg har lidt på fornemmelsen, at mit drømmekøb bliver en realitet til den tid.”

Følg Nicklas’ private Instagram her, hans design-Instagram her. Se Nicklas’ arbejde som stylist her og som designer her.

n

LAD DIG INSPIRERE! LÆS MINE ANDRE “GET INSPIRED BY” INDLÆG HER:
Nicklas Skovgaard, Michella Laura Madsen, Sidsel Alling, Amalie Røge, Sarah-Sofie Boussnina, Line Bak, Maria Leonhardt, Anne Johannsen, Ann-Sofie Kragh, Sara Samucha, Emilie Vintersborg, Sophus Ritto, Kir Løgstrup og Sille Sørensen.

11 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

HVOR MEGET LORT HAR DU PÅ LOFTET?