MIXED PATTERNS

ER LANGT HÅR BLEVET UMODERNE?

hair

Diverse influenter klipper deres lange lokker af, og jeg ser klart en tendens i modebilledet lige nu, hvor idealet ikke længere er den helt lange, folkeskolefrisure, som ellers var enormt dominerende for blot et par år tilbage. Forskellige længder i håret, pandehår og bobs i alle afskygninger er pludselig at fortrække, og jeg må indrømme, at jeg er redet med på bølgen. For mig at se, vil velplejet og naturligt hår altid have en plads i kvinde(og mande-)hjerter, men det føles alligevel lidt som om, at det lange hår nu får stærk konkurrence – se blot bloggere som Laura Tønder, Sille SørensenMaria Kragmann og Anne Johannsen – som er nogle af dem, der for nyligt har prøvet kræfter med nyt (og langt kortere) hår.

Mine egne præferencer har klart ændret sig – og når jeg vender mig om på gaden efter en kvinde, er det sjældnere og sjældnere kvinder med langt hår, der fanger min opmærksomhed. Måske det er blevet for kedeligt? Som nævnt tidligere, går der hurtigt hårlængde-konkurrencer fra folkeskolen i dén, når vi snakker lange lokker – og det kan gost føles som en form for lillepigelevn, når voksne kvinder nægter at få klippet spidser i frygt for kort(ere) hår.

Jeg er i hvert fald klar til at prøve noget nyt. Og det har jeg så gjort! Når alt kommer til alt, så er det jo “bare” hår – og det vokser ud igen før eller siden.

NEWHAIR

Forleden besøgte jeg min kære frisør Hanna fra Gun-Britt Coiffure, med ideen om at få klippet mine egne, lange lokker af, og, ikke mindst, prøve noget nyt: Den var Hanna med på; hun svingede saksen og gav mit hår nyt liv! I samme omgang fik jeg lavet tynde, lyse striber, så mit hår nu er mere end klar til sommerens reelle indtræffen.

Hvad er jeres fornemmelser for tiden hårmode? Er I med på de korte lokker, eller er I mest til den klassiske langhårsfrisure?

21 comments

 • Julie

  Hahahaha! Elsker dine fortsæt, som du aldrig kan holde!!! Hvor meget kan man mon stole på dig?! hahahah! Det er fandme pænt Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det går af helvede til med at holde sig fra håret, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt at du netop sku komme ind på dette emne, jeg tog nemlig også beslutningen om at få klippet ‘long bob’ og give afkald på mit lange hår, som gik mig til taljen, og som jeg havde haft siden jeg gik i børnehave, hvor jeg konsekvent ville have langt hår. Men sidste år begyndte jeg virkelig at crushe på bob-frisuren og overvejede det længe, før jeg tog springet. Blev så glad for det efterfølgende, da jeg følte mig mere frisk og chic, da jeg fandt frisuren mere passende til min stil og alder og at jeg så mere sexet ud, med et skødesløst løst hår med let vindblæst volumen i, som ik hang og pjaskede. Her for et par dage siden fik jeg så klippet håret i bob-frisure igen – denne gang lidt kortere og i etager. Resultatet kan ses her: https://www.instagram.com/p/BFybry_zFNC/ og ganske vist er det nok liiiiige kort nok til mig, men jeg er ikke desto mindre vild med bob-frisuren og selvom jeg også altid ka lide langt hår, så er bob’en nok den frisure jeg finder mest chic og sexet pt., også fordi den er så skødesløs på en nonchalant og pikant måde :)

  Det klæder også dig rigtig godt med en bob ^^

  – Anna-Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor er det dog bare pænt til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie, Er vild med din nye frisure! og ikke mindt din lækre hårfarve :D Hvor er din fine bluse fra?
  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lois

  Du ser fantastisk ud 👌🏻 Jeg klippede page i 2010, men har ladet mit hår gro siden og nu er det en meget lang sund manke, som rører lænden, jeg er meget glad for mit lange hår da det er vanvittig tykt og min naturlige farve. Ved ikke om jeg ville klippe det kort igen ? Måske jeg bare er blevet mere kedelig efter jeg er blevet mor :-) PS. Elsker at følge med, så dejlig inspirerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak! Jeg kan godt relatere til dét med at turde- man kommer hurtigt til at fortryde nye frisurer!

   Tak fordi du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det ser SÅ godt ud til dig! Virkelig friskt og sommerligt. Jeg har selv været mega fan af det korte hår meget længe. Men det fungerer desværre ikke med min tykke krøllede hår, så jeg må bare blive ved med at drømme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa van der Maat

  Jeg er kæmpe fan den korte hår tendens! Jeg har haft utallige diskussioner med mig selv om hvorvidt jeg selv skulle være en del af den, og klippe lokkerne af. Men jeg kan simpelthen ikke, og desuden siger den ene veninde efter den anden, at det må jeg altså ikke, og det lange hår er en af mine kendetegn. Så jeg har lidt opgivet tendensen, og overladt den til alle de andre smukke kvinder som kan bære den – hvilket inkluderer dig! Jeg kom nemlig også frem til, at det fik mig til at ligne en tolv-årig, haha. Men kæmpe go herfra – det klæder dig super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak for det! Ja, jeg har også haft dén dér med, at pandehår f.eks. er mit kendetegn – men nu skulle der altså prøves noget nyt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Okay, jeg kommenterer vitterligt aldrig på blogs, men ville bare lige sige, at dit hår ser fantastisk ud! Både længde og sideskildning er SÅ godt til dig. Al kærlighed til det tunge pandehår – har selv haft det i 4 år – men denne her frizzz er så flot og klassisk til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er for glad for min hestehale og en hurtig knold til, at kunne tage mig sammen til at klippe det kort. Men(!) I get your point og er viiiirkelig fan af en fancy page! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Dét med hestehalen kan jeg saaaagetens forstå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg jublede højt indvendigt, da jeg så billederne af dit nye hår. Den længde er SÅ flot til dig! Jeg har selv haft den frisure i knap 8 år, og jeg er så glad for den – trods tider, hvor jeg lader håret gro for så at klippe det kort igen efter nogle måneder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Jeg må indrømme, at det efterhånden er ved at være noget tid siden, at jeg blev træt af det lange. Fik mit klippet for et halvt år siden, og er virkelig glad for det (stadigvæk).

  Desuden ser det også meget sundere ud, når alle de “gamle” spalter langt om længe er blevet klippet af. Hellere lidt kortere, tykt, sund hår, end det lange slidte (som der netop var så meget af i folkeskolen) (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Præcis – det er som at have et helt nyt hår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piffft hvor er det flot til dig, du ser fab ud. Skal straks forbi min frisør. God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIXED PATTERNS