PERSONALITIES: CLAUDIA VEGA & NICKLAS SKOVGAARD

ELLE STYLE AWARDS 2016

Untitled-1

BILLEDER AF LAURA TØNDER

ELLE Style Awards er blandt årets bedste begivenheder, og en fest, jeg altid glæder mig enormt meget til at deltage i. I år fulgtes jeg med dejlige Freja. Vi startede dagen hos L’Oréals studio, hvor vi begge fik lagt makeup og sat hår, og herefter blev vi kørt til DR Koncerthuset, hvor showet blev afholdt.

Jeg har iført mit nyeste køb, nemlig en vintage kjole i silke fra Christian Dior. Jeg synes selv, det er noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set. Jeg satte den sammen med sko fra Céline og halskæde fra Julie Nielsdotter.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONALITIES: CLAUDIA VEGA & NICKLAS SKOVGAARD