MARNI SNEAKERS ALTERNATIVE

AMBASSADØR FOR SKAGEN

skagen1

SPONSORERET AF SKAGEN: SKAGEN UR

I dag har jeg en enormt god nyhed til jer: Jeg har nemlig fået æren af at agere ambassadør for Skagen resten af år 2016!

Skagen er klart blandt de mest eksklusive og seje danske brands, og det har førhen været en sand fornøjelse at samarbejde med brandet – netop derfor er jeg virkelig beæret over at være blevet tilbudt rollen som ambassadør. Det er, for mig at se, et perfekt match – fordi Skagens minimalistiske DNA forener eksklusivitet, coolness og casualness – noget, jeg også forsøger at afspejle gennem min personlige stil og bloggens univers.

Som ambassadør kommer jeg til at blive præsenteret for en række af Skagens produkter – både indenfor tasker, smykker, accessories og selvfølgelig ure. De produkter, jeg finder særligt interessante, vil jeg dele med jer i forløbet – og løbende komme med stylingtips, gode råd og ideer til brugen af disse.

Selvom Skagen primært er kendt for deres ure, har brandet de seneste år gennemgået en transformation, og har nu også et stort udvalg af andre lifestyle produkter –  nogle, jeg selvfølgelig også vil fortælle om i forløbet. Skagen har desuden retailbutikker både på Strøget, i Århus og Skagen – hvor ovenstående ur selvfølgelig også kan købes.

1lille

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARNI SNEAKERS ALTERNATIVE