BLACK SUMMER VIBES

YELLOW AVIATOR

IMG_2105 copy

Jeg har, forfærdeligt nok, mistet mine Ray-Ban Aviator-solbriller med lyserødt glas, og har siden hen ledt efter en substitut. Da det har været noget nær umuligt at opstøve et par med gult glas, måtte jeg ty til drastiske metoder, og selv designe et par gennem RB’s egen hjemmeside. Det er nu gjort, og jeg er helt på toppen over mine nye solbriller!

7 comments

 • Iben

  Hej! Er det den farve der hedder “yellow gradient”? Jeg gaar nemlig selv of taenker om jeg skal lave saadan et par men synes farven ser meget anderledes ud paa dit billede end paa hjemmeside. Hvis det altsaa er den farve. ;) xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg ikke, det er i hvert fald dem, jeg har linket til :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smilla

  Hej, hvad er farven på glasset? Er det den, der hedder “Orange flash”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, den hedder Yellow… Alle modeller med “flash” har ligesom en spejleffekt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da ret cool, at man kan designe dem selv!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvor meget kostede det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK SUMMER VIBES