CYBERSPACE HEROINE

WEDNESDAY ACTIVITIES

Hvordan ser min hverdag egentlig ud? Ja, det er der egentlig mange forskellige gode svar på. Min hverdag er nemlig forskellig fra dag til dag – hvilket passer mig helt perfekt! Nogle dage sidder jeg nærmest fra tidlig morgen til sen aften og laver reelt indhold til bloggen, nogle dage suser jeg rundt mellem møder – og nogle dage har jeg tid til at nyde en frokost med veninderne og tage en aften fri. Jeg er ikke god til skemaer og for faste rammer, og har behov for at kunne bruge min intuition i hverdagen, så jeg har placeret mig selv rimelig godt arbejdsmæssigt.

I onsdags, f.eks., var min dag rimelig god som udgangspunkt for at forklare jer mine arbejdsrutiner og hverdagsliv – så her kommer en beskrivelse af min dag:

1

Jeg vågnede omkring kl. 08.00 og lavede morgenmad – havregrød med jordbær, og med kanelsukker, valnødder og mælk på toppen. (Find opskriften her.), sammen med min morgenkaffe nød jeg formiddagen i et afslappet tempo med mailbesvarelser og forberedelse af indlæg.

2

Ved middagstid tog jeg ud hos mit forlag People’s Press for at signere bøger til udsendelse som PR. Det var desuden første gang, jeg så bogen i levende live – så adrenalinen pumpede inden besøget! Heldigvis er det hele over al forventning, og nu glæder jeg mig bare til D. 27. april, hvor bogen udkommer. Forudbestil et eksemplar her! (spons link)

3

Efter mødet drog jeg mod midtbyen og mødtes med min gode veninde Shira. Vi tog på Royal Smushi og spiste smushi til frokost, hvilket klart kan anbefales! Jeg har aldrig spist der før – og jeg synes egentlig, at priserne er lige hardcore nok, men det var ekstremt delikat. Jeg har her valgt følgende variationer: avocadomad, indbagt perlehøne og pariserbøf. Mums!

4

SPONS LINKS: TOTÊME STRIK || TOTÊME JEANS || ASOS PUMPS || ASOS ØRERINGE || CELINE SKJORTE || RAY-BAN SOLBRILLER || LOUIS VUITTON TASKE

Efter frokosten drak vi en kaffe i læ og med solen i ansigterne. Det er altså dejligt, at solen endelig er begyndt at være så gavmild mod os igen! Der er ikke noget bedre end at kunne nyde sin kaffe i solskin – uden en kæmpestor jakke til at holde én varm. Jeg havde bare en kortærmet strik med en skjorte over. Efter kaffen kiggede vi lidt i butikker. Jeg forsøger at skære ned på mine køb i øjeblikket, så det blev kun til kiggeri for mit vedkommende.

5

SPONS LINKS: TOTÊME STRIK || TOTÊME JEANS || ASOS ØRERINGE || RAY-BAN SOLBRILLER || LOUIS VUITTON TASKE

Jeg nåede lige op i lejligheden kort for at besvare mails og skrive et indlæg til bloggen. Kort tid efter løb jeg ned i H.C. Ørstedsparken for at mødes med Phille og drikke en æblejuice og nyde solen i græsset. Endnu engang total forårsstemning og forelskelse i luften! Philip skriver speciale i øjeblikket, så vi får ikke set så meget til hinanden, og derfor er det ekstra vigtigt og dejligt at kunne nyde sådanne øjeblikke sammen.

6

Efter hygge i parken handlede vi ind og tog hjem til mig. Jeg lavede burger med kyllingedelle-bøffer (se den sygt lækre opskrift her), avocadocreme, tomater, agurker og vesterhavsost. Helt vildt vellykket, syntes vi begge! Mens jeg lavede mad sørgede Philip for alt muligt praktisk; han hængte gardiner op, satte nye ben på sengen og sådan. Meget klassiske mande/kvinde-roller egentlig.

Efter aftensmaden arbejdede jeg i et par timer – og så stod aftenen ellers på kys, kærlighed, putteri og hygge. En virkelig skøn onsdag! Husk, at I altid kan følge med på Snapchat (mariejedig), og se, hvordan mine dage forløber.

2 comments

  • Sofie L

    Hej Marie,

    Har du stadig din st Anton turtleneck fra Totême? I så fald, kunne du være interesseret i at sælge den? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CYBERSPACE HEROINE