GOLDEN GIRL

TOTÊME GIVEAWAY

IMG_1077

PICTURE CREDIT: HOUZZ || BATH TOWELS BY TOTÊME

Det regner med gaver til jer i øjeblikket, og nu skal vi til en giveaway, jeg personligt har glædet mig meget til: I samarbejde med mit favorit-brand Totême udlover jeg hermed to stk. af deres fantastisk smukke strand-håndklæder, som jeg også selv er indehaver af – og som jeg desuden ville elske at eje endnu flere af! Jeg drømmer om at rejse langt væk sydpå med min kæreste, og medbringe de to håndklæder – ét til os hver, og selv være iført matchende badedragt (den, jeg viste jer her).

For at deltage i konkurrencen, skal du smide en kommentar til dette indlæg med navn og mail – vinderen findes og annonceres om en uge. Held og lykke!

totemeUntitled-1

477 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN GIRL