ASOS PUMPS BACK IN STOCK!

TOLÉRANCE EXTRÊME – LET’S TALK SKIN!

IMG_2683 copy

SPONSORERET INDHOLD: Nå, piger. Nu skal vi snakke hud. Jeg får ofte spørgsmål til, hvordan jeg plejer og behandler min hud, og det er derfor på tide at tage emnet op. Samtidig er timingen perfekt, da jeg, det sidste stykke tid, har testet en ny produktplejeserie, som jeg er decideret henrykt over.

Hud er et temmelig sensitivt område og emne, og jeg vil gerne gøre det helt klart, at jeg aldrig ville anbefale jer et produkt, jeg ikke stod 100% inde for. Min hovedregel indenfor anbefalinger er, at de produkter, jeg anmelder og anbefaler på bloggen, også er produkter, jeg ville anbefale mine veninder at investere i.

Serien hedder Tolérance Extrême og er skabt af Avène, og der er faktisk første gang, jeg forsøger mig med produkter fra Avène – men absolut ikke sidste. Min hud er temmelig tør, og specielt i T-zonen i overgangsperioderne skal jeg gøre ekstra meget for at fugte, pleje og passe på min hud. Jeg har testet følgende produkter:

c

CLEANSING LOTION: En cleansing lotion, perfekt til dig med sensitiv hud. Efter mange timers fotoskydning eller en lang, travl dag med møder, er denne lotion perfekt til at få renset makeup af huden, og man føler sig helt ren og lækker igen.

ss

CREAM: En fugtgivende dagcreme, som jeg personligt er blevet halvafhængig af. Jeg anvender cremen hver aften inden sengetid og hver morgen inden påførelse af makeup. Min hud efterlades blød, fugtet og fin.

k

EMULSION: En rigtig fugtgiver! Sommetider kan min næse tørre helt ud, og her er jeg særligt glad for at anvende denne creme. Jeg masserer et lille lag ind i huden på de tørre områder, og straks efter er huden fugtet og smuk igen.

ray

EAU THERMALE: En spray, som jeg har med mig i tasken. Sprayen fugter og har en øjeblikkelig forfriskende effekt, og er helt velegnet til at bringe med sig på rejser!

Tolérance Extrême serien er den første hudplejeserie, der integreres i huden fuldkommen. Serien består af Tolerance Cream til tør hud, Tolerance Emulsion til normal/kombineret hud og Cleasing Lotion. Tolérance Extreme serien er udelukkende baseret på essentielle indholdsstoffer, som matcher hudens fysiologiske behov. Ingredienserne er specifikt udvalgt for sine kosmetiske kvaliteter og høje tolerance. Hudens fysiologi respekteres, samtidigt med at huden beroliges og gennemfugtes. Tolérance-serien produceres i en unik, steril produktionsenhed, og de patenterede tuber gør, at det ikke er nødvendigt at anvende konserveringsmidler, hverken listede eller ulistede.

Hvis du også kunne tænke dig at prøve de lækre produkter fra Avène, så er det bare om at smutte ned på nærmeste apotek, eller at købe produkterne online lige her. Du kan i øjeblikket vinde Tolérance Extreme serien lige her. Der kan findes flere informationer om produkterne, historien bag Avène og serien lige her.

3 comments

 • linekyed

  Hejsa Marie. Jeg ved godt det er spons indlæg, og det helt sikkert er dine egne holdninger og meninger der kommer til udtryk i testen. DOG bliver jeg nødt til at spørge dig omkring din holdning til at teste kosmetik og cremer på dyr. Jeg er selv stærk modstander, og når jeg ved at et produkt åbenlyst bliver testet på dyr, går jeg en stor bue udenom. Det er svært nogen gange at gennemskue hvilke produkter og brands jeg skal undgå. Men jeg ved at avené tester på dyr – og jeg syntes det er forfærdeligt at tænke på. Hvad er mere forfærdeligt, er når bloggere laver spons indhold, hvor læseren måske ikke kan gennemskue bagsiden af medaljen. Desuden syntes jeg heller ikke at du som en frontfigur inde for modeindustrien skal opfordre at støtte op omkring dette. Omvendt syntes jeg heller du skal bekæmpe det, og takke nej tak til spons indlæg som disse. Du har en stor stemme blandt unge piger, og derfor syntes jeg du skal bruge den mere fornuftigt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg skrev faktisk opgave om emnet en gang… Jeg synes absolut ikke, at det er cool, når noget er testet på dyr. Dog er det ikke noget, jeg har forholdt mig særlig meget til – men jeg er glad for, at du bringer det op – for jeg vil klart have det med i fremtidige overvejelser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej igen!
   Produkterne er IKKE testet på dyr. Det er ulovligt at teste på dyr i Danmark, og ingen af de anvendte ingredienser er testet på dyr – heller ikke i udlandet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS PUMPS BACK IN STOCK!