THE APRIL LIST

SOPHIE BUHAI

jewellery

Endnu engang er jeg faldet PLADASK – denne gang for Los Angeles baserede smykkedesigner Sophie Buhai. Hendes univers er legende, og forener minimalisme med ekstravagance til perfektion – og så er alle smykkerne håndlavede af Sophie selv. Jeg er særligt vild med de store, bladformede øreringe, der nærmest synes at have været krøllet sammen. Udover at designe smykker, designer hun også dekorationsgenstande og boligobjekter, og arbejder med interiør og indretning. Se Sophies univers her.

Untitled-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE APRIL LIST