PRETTY VASES

SMÅ SØLV HOOPS

IMG_2311 copy

SPONSORERET LINK: ASOS ØRERINGE (2 stk.) 60kr.

Når man har i alt 12 huller i ørerne, kan det være svært med den helt rigtige bling-balance. Forleden faldt jeg over disse fine, simple øreringe i sterling sølv hos ASOS, og de skulle selvfølgelig klikkes hjem!

Det er rart at have ringe i kontra ørestikker, da man ikke behøver at tage dem ud, når kan sover, og fordi der ikke sidder en irriterende lås, som hænger fast i håret. Tippet herned videregivet!

8 comments

 • Signe

  Nice tip! Marie, har du egentlig et godt råd til at “passe på” sine huller? I et af mine piercede huller, går der nemlig tit betændelse i -.-‘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre ikke – har kun prøvet betændelse én gang, og der tog jeg simpelt hen øreringen ud, hvilket vil sige, at det hul ikke længere “fungerer”. Men sådan er det! Jeg tror bare, man skal følge piecerens anvisninger nøje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Gillett

   Hej Signe

   Vi er fire studerende fra Københavns Universitet, der er ved at stable en fokusgruppe om mode-/livsstilsblogs på benene – hertil søger vi informanter, der læser blogs eller måske endda følger én. Det vil foregå én gang á én time og i København. Vi giver kaffe og kage som tak – og sørger selvfølgelig for en behagelig atmosfære, hvor du får lejlighed til at give din mening til kende og fortælle os om dit forbrug.

   Kunne du tænke dig at deltage så kontakt mig på: xvj844@alumni.ku.dk

   Vh Mathilde Gillett

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Fedt med tip! Har dog kun ni, men kender alt til det med låsen og det er derfor jeg så sjældent får gået med øreringe dagen efter en fx bytur eller noget, fordi jeg er lidt doven til at huske det :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Præcis! Så er disse bare vildt gode :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Gillett

   Hej :)

   Vi er fire studerende fra Københavns Universitet, der er ved at stable en fokusgruppe om mode-/livsstilsblogs på benene – hertil søger vi informanter, der læser blogs eller måske endda følger én. Det vil foregå én gang á én time og i København. Vi giver kaffe og kage som tak – og sørger selvfølgelig for en behagelig atmosfære, hvor du får lejlighed til at give din mening til kende og fortælle os om dit forbrug.

   Kunne du tænke dig at deltage så kontakt mig på: xvj844@alumni.ku.dk

   Vh Mathilde Gillett

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very cool these earrings!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY VASES