YELLOW AVIATOR

SIMPLE AND BOYISH

white

LEVI’S JEANS || CELINE BAG || BY MALENE BIRGER T-SHRIT || MARYAM NASSIR ZADEH SHOES || HERMES SCARF
PICTURES BY STEFFEN BØGEHOLM CHRISTENSEN

Et afslappet hverdagslook, som bare fungerer! Somme tider orker man ikke at tænke så meget, og et godt bud på et look, der alligevel er en vinder, består som regel altid af et par jeans og en T-shirt. Så kan man altid binde en charmeklud om halsen og hoppe i et par lækre sko!

2 comments

  • S

    Nu ved jeg jo godt, at jeg altid har sagt, du er bedst i sort (eller det synes jeg personligt i hvertfald, så det er nok nærmere end mening), hvilket heller ikke har ændret sig. Om ikke andet, er helt hvidt i hvert fald en meget tæt 2’er! Som i wow hvor kan du bære det, uden der går Kim Kardashian i det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YELLOW AVIATOR