INSPIRATION: DINING ROOM + GIVEAWAY WINNER

RABATKODER OG TILBUD

IMG_1102

SPONSORERET INDHOLD: Det er sjovt, hvordan nogle kampagner her på bloggen, bare virkelig føles som værende målrettede til mig, og, ikke mindst, jer! Denne gang har jeg fået æren af at anmelde et nyt rabatkode-site, og jeg er, mildest talt, temmelig begejstret:

Jeg er personligt typen, der ikke shopper online, uden liiiige at tjekke, om jeg kan finde en rabatkode til valgte webshop først – og derfor er jeg himmelhenrykt over opdagelsen af Rabble, som jeg er blevet så glad for at bruge, at sitet har fået sin egen fane i min favoritlinje i browseren. Allerede her er matchet temmelig godt ramt. Det kan være uoverskueligt at gå i krig med jagten på den helt rigtige rabatkode, men der er næsten altid en smule procenter at hente på køb online – så det er vigtigt at gøre sit research arbejde ordentligt – og det hjælper Rabble med:

Rabble er en ny tjeneste i Danmark, hvor du let og overskueligt kan finde og navigere rundt mellem forskellige rabatkoder, udsalg og tilbud til online shops – så du altså kan spare penge på tøj, rejser, interiør og meget mere. F.eks. kan du lige nu finde rabatkoder til velkendte sites såsom ASOS, ELLOS, og Hotels.com, hvor der kan findes rabatkoder på helt op til 70%!

Det er klart online, at jeg gør mig de fleste og bedste køb, og jeg tror efterhånden, at det er de fleste har det sådan. Selv min mor er begyndt at åbne op for online shopping.

Der er altså gode rabatter at hente i flere forskellige kategorier, såsom børnelegetøj, beauty, teknologi, og selvfølgelig tøj – og jeg vil næsten garentere, at der er en rabatkode til lige præcis dit næste onlinekøb af finde hos Rabble. Særligt indenfor danske webshops er Rabble stærk, så hvis du står og skal købe et par sneakers, en ny jakke, legetøj til niecen, eller bare vil “ose”, ja, så er Rabble et vældig godt sted at starte. Jeg er i hvert fald allerede stor fan!

PICTURE CREDITS: HOUZZ

4 comments

  • Josephine

    Hej Marie,

    Tak for din gode blog. Dine stole på billedet er virkelig flotte – kan du løfte sløret for, hvor de kan købes? :-)

    Hilsen Josephine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: DINING ROOM + GIVEAWAY WINNER