FISHNET TIGHTS

PROMOTION CODE: 15% OFF BOOZT.COM

boozt

SPONSORED LINKS: 1. GANNI || 2. DESIGNERS REMIX || 3. FILIPPA K || 4. WOOD WOOD || 5. WOOD WOOD || 6. GANNI || 7. BRUUNS BAZAAR || 8. MALENE BIRGER || 9. RAY-BAN || 10. FILIPPA K || 11. MANGO || 12. MANGO || 13. MANGO

Vi har lige fået løn, og det skal fejres! Boozt tilbyder i dag, og kun i dag, hele 15% på ALT ved brug af rabatkoden 15SURPRISE – det gælder alle mulige brands, såsom MangoFilippa K, American Vintage, og Ganni. Se hele udvalget her. Jeg skal i hvert fald ind og shoppe lidt!

2 comments

  • Christiane

    Det lyder godt, da jeg har kig på en masse nyt på Boozt, MEN glæden blev kort. Den gælder ikke det, jeg har lagt i kurven, som fx den Designers Remix nederdel du viser. (Der står, den kun gælder ‘flash women’ -aner ikke hvad det er)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FISHNET TIGHTS