TOTÊME GIVEAWAY WINNER

PERSONALITIES: ALEXANDRA NATAF

alexandranataf

Jeg er enormt betaget af fotograf Alexandra Nataf, og hendes billedstil, som man kender fra portrætserier samt editorials for magasiner som StyleBy og Uncondotional Magazine – sidstnævnte er hun sågar kreativ direktør på. Alexandra er oprindeligt fra Paris og Los Angeles, og er lige nu bosat i New York.

Hendes billedstil er smuk, enkel og på én eller anden måde altid rørende. Som om, den fortæller en historie. Jeg synes særligt, at hendes bro mellem kunst og modefotografi er fascinerende – og så skildrer hun sommer i sort/hvid som ingen anden. Herover ses nogle af mine favoritter blandt Alexandras fotografier.

Følg Alexandra Nataf på Instagram her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOTÊME GIVEAWAY WINNER