DREAMY LEATHER COAT

ONE BAG – THREE OCCASIONS

SPONSORERET INDHOLD: Jeg har simpelt hen været så glad for Oh! By Kopenhagen Furs “Adina Shoulder Bag”, fordi størrelsen er perfekt til brug i mange forskellige sammenhænge, og for at illustrere taskens “diversitet”, har jeg her stylet tre forskellige typer outfits, der egner sig til tre forskellige tidspunktet på dagen, og taget udgangspunkt i de tre forskellige farver, tasken laves i. Så, piger: Forestil jer, at det er fredag, og min dag ser ud således…

morgen

1. OH! BY KOPENHAGEN FUR || 2. JAQUEMUS || 3. ACNE STUDIOS || 4. ACNE STUDIOS

FREDAG KL. 08.00 – ARBEJDE: Jeg skal afsted til første morgenmøde. Mit outfit er præget af en let businessstemning til det kommende møde, men er stadigvæk nedtonet. Jeg er så priviligeret, at grundet mit job som blogger, må mit outfit gerne afspejle en smule personlighed, og jeg undgår derved en klassisk arbejdsuniform, og kan lege mig lidt frem. Derudover kan jeg personligt godt lide at være iført sneakers, når jeg har mange møder i løbet af en dag, så jeg kan gå frem og tilbage mellem møderne. Denne morgen ville drømmen altså være at hoppe i et par jeans, en skjorte, slippers og Oh! tasken i den smukke, lyserøde vaniljefarve.

frokost

1. OH! BY KOPENHAGEN FUR || 2. VETEMENTS || 3. GOSHA RUBCHINSKIY || 4. MARNO

FREDAG KL. 14.00 – FROKOST: Hjem og skifte til noget mere hverdagsvenligt og komfortabelt – nemlig et par jeans (jeg er jo en jeanspige!), en tee, sandaler og Oh! tasken i den smukkeste, blå farve, der helt sikkert sætter prikken over i’et. Måske endda med et par små guldhoops i ørene og et par solbriller for at fuldende looket. I dette outfit vil jeg mødes med min kæreste og spise en frokost i solen!

goingout

1. OH! BY KOPENHAGEN FUR || 2. CAROLINE CONSTAS || 3. MARYAM NASSIR ZADEH || 4. JARED

FREDAG KL. 20.00 – GOING OUT: Så blev det aften, og jeg skal ud med pigerne! Jeg ender næsten altid i et monokromt outfit, når jeg skal ud – dog med et lille twist – og denne aften er ingen undtagelse. Derfor vil jeg selvfølgelig tage Oh! tasken i sort over skulderen på en off-shoulder kjole tilsat høje sko.

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMY LEATHER COAT