5 NOTER TIL MIG SELV...

MIN BOG UDKOMMER I DAG!

BOG

Wow, hvor føler jeg mig bare priviligeret disse dage! I går præsenterede jeg jer for mit nyeste projekt, nemlig et designsamarbejde med Storm & Marie (her), der officielt blev lanceret i går, og i dag har jeg endnu en vild nyhed at dele med jer:

MIN BOG UDKOMMER I DAG!

Bogen er altså tilgængelig online (spons link) og i diverse boghandler fra i dag af, så skynd jer ud og køb et eksemplar – NU! Der er sågar en lille gave med ved køb; nemlig én af mine personlige favorit-tegninger.

Jeg har været virkelig nervøs over lige præcis denne lancering, fordi det, uden sammenligning, er det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har kastet mig ud i. Bogen er enormt personlig, og jeg har derfor måtte grave frem i nogle pinlige, seriøse og store emner og tanker fra min fortid, og samtidig balancere det private med hele mode- og inspirationsvinklen.

Det har været vigtigt for mig, at bogens univers adskilte sig en smule fra bloggens, og at jeg gennem bogen kunne skabe et dybere og mere konstant relevant billede af mig. I blogland, og på internettet generelt, suser alt afsted i en helvedes fart – og med bogen har jeg forsøgt at skabe en mere rolig og helstøbt oplevelse.

Jeg håber, at I vil være søde mod mig, og tage godt imod bogen. Jeg skal fejre lanceringen med en reception med verdens bedste mennesker i aften i Jane Kønigs butik, hvilket jeg glæder mig enormt meget til. Hvis I er interesseret i at vide mere om bogen og dens tilblivelse, kan I læse, eller genlæse, dette indlæg.

En lille ekstra ting: Jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis I gad at hjælpe mig med at sprede ordet omkring bogen! Om det så er ved at dele dette indlæg, eller f.eks. at lægge et billede af bogen på Instagram, hvis I køber den (husk at tagge mig, så jeg kan se jeres opslag!) – så vil det være enormt dejligt!

22 comments

 • Fie

  Jeg har lige købt din bog og jeg glæder mig til at læse den! Tillykke med den Marie! Du er sgu sej! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yeah! Stort tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KÆMPE stort tillykke med din bogudgivelse ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt sejt sejt! Håber det bliver mig en dag – tillykke :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas Benn

  Den ser jeg fremtil at give mig i kast med, det vil så være den første bog jeg læser i måske – ja lad os lige siden 8.klasse😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Så er jeg glad for, at det lige er min, du skal læse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Det er sjovt. Min veninde og jeg talte om din bog forleden dag. “Selvfølgelig skal vi læse den. Selvfølgelig skal vi støtte Marie! Hun er jo vores veninde”. Virtuelt – det blev sagt med et smil på læben. Men det er virkelig rigtigt! Du er virkelig en slags virtuel veninde – en skøn en af slagsen! Jeg har købt din bog i dag og den er jo helt fantastisk! Man kan virkelig mærke din person igennem teksten og at du bare er med hele vejen i gennem bogen. Stort tillykke med den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, hvor er det bare lige præcis det dejligste i hele verden at høre! Mange tusind tak!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kty

  what do you think about this shirt http://www.hm.com/dk/product/46142?article=46142-C ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Din bog er fantastisk Marie!! Jeg var så heldig at modtage den i sidste uge! og den er selvfølelig blevet læst i weekenden (: Du er virkelig et inspirerende menneske, rart man kan mærke at det er dig selv der er med hele vejen igennem bogen. Anbefalinger er hermed givet videre til veninderne <3 Så tak fordi du er dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak for det, det varmer vildt meget!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen så er der jo endnu et ønske på min ønskeseddel til morsdag – sådan en er det vel ok at lave når man nu er mor ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Marie
  Er det muligt at få bogen signeret af dig? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Sara, hvis salget går godt, bliver der sikkert afholdt et event, men ellers ikke – desværre! Så lad os krydse fingre for, at salget går godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er allerede færdig med bogen, og jeg hentede den i går efter middags på posthuset, haha. Den har hjulpet mig meget, da min mormor fik konstateret kræft i forgårs, og når jeg læser din bog, bliver jeg helt opslugt, og får tankerne væk. Bare synd, at jeg allerede er færdig. Men jeg vil bare gerne sige tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg enormt glad for at høre. Jeg ønsker det bedste for dig og din mormor <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 NOTER TIL MIG SELV...