INSTAGRAM LATELY

CREATIVITY ON THE RUN

asus2

SPONSORERET INDHOLD: 1. ASUS || 2. CELINE || 3. MONT BLANC || 4. B&O || 5. MOLESKINE || 6. THE ROW

Kreativitet kræver unægteligt redskaber, og da jeg er typen, der ofte får den helt rigtige, gode idé, når jeg er på farten, er det enormt vigtigt for mig at medbringe remedier til kreativitet med mig rundt omkring – disse omfatter en arbejdstaske, briller, skrive/tegneredskaber og ikke mindst en computer. Følgende remedier ville jeg elske at kunne bære med mig rundt overalt:

Da det meste af mit arbejde foregår online, er det en fryd at kunne bringe en let, stille og lille computer med mig rundt – særligt på togture, eller når jeg besøger mine forældre på Sydsjælland. ASUS’ Zenbook har jeg testet en periode nu (læs første indlæg her), og den er genial for mig at have med rundt, særligt fordi den connecter rigtig godt med mine andre elektroniske, redskaber, så jeg f.eks. kan overføre en note eller et billede direkte fra telefon til computer. Og så er computeren altså bare virkelig god i pris, i forhold til ydeevne. En klar anbefaling, vil jeg sige!

Kreativitet opstår som oftest, når den er mindst ventet, og jeg holder derfor også af at have en notesblok og kuglepen liggende nær min seng, så jeg kan skrive tanker, ideer eller drømme ned, men selvfølgelig også med på farten – samt høretelefoner, så jeg kan høre musik på min computer og slå hjernen fra. Sidst, men absolut ikke mindst, så kræver alle disse remedier selvfølgelig en stor og lækker taske, hvor alt kan være i!

ASUS ZENBOOK COMPUTER

com

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM LATELY