FLOS SNOOPY LAMP

ME & THE MET MID SEASON SALE

meandthenmet

SPONSORET INDHOLD: DESIGNERS REMIX TOP || FILIPPA K SKIRT || CELINE SHOES

Så blev det endnu engang tid til at bestille en omgang kluns fra Me & The Met – det smarteste online-koncept in town! Her er der nemlig personlig levering samme dag som bestilling i Storkøbenhavn, hvilket er perfekt til typer som jeg, som ofte kommer i tøjkrise op til en festlig begivenhed.

Me & The Met smugstarter på mid season udsalget allerede nu, og med rabatkoden midseason kan du få 25% rabat på alting denne uge fra NU af! Me & The Met fører brands såsom Filippa K, Designers Remix, Storm & Marie, Ganni og mange flere. Hvis du mangler lidt inspiration til næste festlige anlednings outfit, så er jeg her hoppet i to favoritter fra shoppen; nemlig en split nederdel fra Filippa K og en one shoulder flæsetop fra Designers Remix. Klassisk, simpelt og lækkert!

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOS SNOOPY LAMP