KUN I DAG: 20% RABAT HOS BOOZT

INTERIØR INSPIRATION

Untitled-1

Nu har møblerne i min lejlighed været placeret samme sted i den længste periode, siden jeg flyttede ind. Jeg har nemlig en ting med at ville flytte rundt cirka én gang ugentligt, men mange af møblerne har efterhånden stået alle vegne, og jeg er derfor kommet frem til en form for fast plads for disse. Alligevel kløer det i fingrene for at få lov til at flytte rundt igen – og ikke mindst; shoppe interiør! Jeg bruger Tumblr ufatteligt meget til at finde inspiration – både i forhold til outfits og interiør, og ovenstående billeder inspirerer mig i øjeblikket. Besøg min Tumblr her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUN I DAG: 20% RABAT HOS BOOZT