ONE BAG - THREE OCCASIONS

INSTAGRAM LATELY

1

Sølv bangle fra svenske All Blues. Simpel perfektion, som jeg vil bære hver eneste dag – her sammen med en lækker, sort, viscose-strik fra COS. Armbåndet kan købes her, strikken er købt i fysisk butik.

2

Jakkesæt i viscose-velour fra Topshop Unique, strik fra & Other Stories, taske fra Louis Vuitton, sko fra Saint Laurent, og solbriller fra Céline (her). Outfit fra forleden, hvor solen endelig tillod at gå udenfor i blazer!

3

T-shirt fra Gosha Rubchinskiy, vintage silketørklæde med zebraprint. Jeg har seriøst ledt efter T-shirten i hundrede år, og så tilfældigvis, at en amerikansk hjemmeside (Ssense) havde én enkelt tilbage, og endte derfor med at betale total overpris grundet told. Hvis nogle af jer har tip tip, hvor disse kan købes, er jeg meget lyttende!

4

Detaljer fra mit soveværelse: Ægget stol af Arne Jacobsen for Fritz Hansen, og et antikt sofabord i metal og glas fra 70’erne, købt hos Lauritz. Bogen på bordet er fra Louis Vuitton, skålen fra Hermés og vasen fra Lyngby.

5

Ny pyjamas fra The Sophie i det lækre, ferskenfarvede silke! Her på mit badeværelse, med sæber fra Aesop og plante købt i IKEA.

IMG_1450

Favorit T-shirten fra Comme Des Garcons med min silkedunjakke fra Chanel over. Det er altså bare en badass kombination, synes jeg!

INDLÆGGET INDEHOLDER SPONSOREREDE LINKS

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE BAG - THREE OCCASIONS