SOMETHING BEAUTIFUL FOR THE TABLE

INSPIRATION: DINING ROOM + GIVEAWAY WINNER

IMG_2794 copy

SPONSORERET INDHOLD: ILVA SPEJL 499kr.

Spisestuen er et ualmindeligt vigtigt rum, fordi det er her, man tilbringer de fleste gode og sociale stunder som par eller familie, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at man føler sig godt tilpas, sidder ordentligt og at miljøet er varmt, rart og inspirerende. Spejlet her hænger i min spisestue, og jeg er vild med det lys, det giver, og den lidt utraditionelle placering af spejlet. Jeg har taget udgangspunkt i rummets vigtigste møbel, nemlig spisebordet, og fundet nogle gode bud på det perfekte spisebord til jer her fra ILVA, som ses under denne tekst. Husk forresten at tilmelde jer Ilvas nyhedsbrev, og få de gode tilbud og inspiration først!

ILVA holder faktisk “Spisebordsdage” d. 18.-20. april med EKSTRA åbent alle dage indtil 21 – og med 25-50% rabat på alle spisestole og spiseborde. 

Vinderen af min giveaway (her) om et gavekort til ILVA på 1000kr. blev forresten FIE DALHOFF med ønsket om dette fine sofabord – stort tillykke!
1. ILVA 4999kr. || 2. ILVA 8998kr. || 4. ILVA 11.499kr.

ilvaUntitled-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING BEAUTIFUL FOR THE TABLE