COLORFUL READING

IN MY BAG

ohtaske

SPONSORERET INDHOLD: OH! BY KOPENHAGEN FUR TASKE || SAINT LAURENT PUNG || CELINE SOLBRILLER

At finde den perfekte taske til hverdagsbrug er en kunstart: For mit vedkommende skal den kunne rumme praktiske ting såsom iPhone, pung og nøgler – men også andet habengut såsom høretelefoner, tyggegummi og solbriller. Samtidig skal tasken kunne bæres cross over, og ikke være for stor. Her er min fine, lyserøde sag fra Oh! By Kopenhagen Fur bare en seriøs vinder, fordi den har den helt perfekte størrelse til hverdagsbrug for mig, men samtidig er så lille, at den kan tages med en aften i byen også.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLORFUL READING