WEDNESDAY ACTIVITIES

HVISK GIVEAWAY VINDER + RABATKODE

Untitled-1

SPONSORERET INDHOLD: Så blev det tid til at finde vinderen af min giveaway i samarbejde med Hvisk om et valgfrit smykke fra deres webshop: Stort tillykke til Karoline, som blev den heldige vinder, og tak for alles deltagelse.

Som et plaster på såret til de af jer, der deltog og ikke vandt (og egentlig også til resten af jer), har jeg skaffet en rabatkode til Hvisk, der giver 20% rabat* på alle smykker, som jeg har udvalgt særligt til jer, og som derfor er placeret i mit “rum” (her) – der er over 50 styles at vælge imellem, og helt sikkert noget for enhver smag – nedenstående smykker bl.a. Rabatkoden er Mariejedig16, og er gældende fra i dag indtil d. 1. maj – så er det bare om at komme i gang med at shoppe! (*10% rabat på kollektionen i 14 karat guld)

1. HOOPS || 2. EAR STICKS || 3. EAR STICKS || 4. EAR STICKS

 Untitled-1

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDNESDAY ACTIVITIES