"THE WHITE DRESS" ON BUDGET

“HIDE AWAY THE MESS”-BOX

Untitled-1

Jeg har købt mig en ny skænk, eller, som jeg ynder at kalde det, “gem rodet væk”-kasse. Hvis I læste mit indlæg om rod, så ved I, at jeg er et kæmpe rodehoved, som samtidig slet ikke fungerer i et rodet miljø. Derfor er det en optimal løsning for mig at kunne gemme rodet væk!

Jeg har ledt efter en skænk i lang tid, men syntes, at det var svært at finde en smuk én af slagsen, der havde en charmerende retro vibe, uden at blive for gammeldaws. Da jeg stødte på denne hos Lauritz, var jeg solgt – og måtte selvfølgelig så til.

7 comments

 • Clara

  Til Louises spøgsmål – det er en monstrea, og den må gerne tørre lidt ud mellem vandingerne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alfred bramsen

  Planten er en Monstera Deliciosa. Og skal vandes med lunken vand en gang om ugen. Meget holdbar plante, passende til kontor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Marieeee. Kan du hjælpe mig? Jeg har LIGE investerer i selvsamme plante som den, du har stående på din skænk. Kan du fortælle mig hvad den hedder? Og evt. hvordan du passer den? Jeg kan simpelthen ikke finde det på nettet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg aner det desværre ikke! Måske en anden læser i kommentarfeltet gør?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Holzendorff

  Hvem har designet skænken Marie :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg faktisk desværre ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det smart! Specielt fordi møblet jo er pænt, og ikke kun praktisk :-)
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"THE WHITE DRESS" ON BUDGET