I JUST ORDERED...

GOLDEN GIRL

hvi

HOOP STICKS 600kr. || EAR STICKS 1300kr. || RING 1100kr.

SPONSORERET INDHOLD: Jeg har tidligere lavet samarbejde med det danske smykkefirma Hvisk (her og her), samt et par kampagner, der løbende vil blive smidt på deres hjemmeside og Instagram-account, som sandsynligvis klinger bekendt i de flestes ører. Hvisk har nemlig, på rekordtid, sneget sig ind og fået en stabil plads i danskernes bevidsthed. For mig at se, skyldes succesen to ting: Designet er virkelig fint, minimalistisk og henvender sig til de fleste – og så er priserne knaldhamrende gode.

Hvisk leverer ikke blot smukke sølvsmykker, men har sågar også en kollektion i 14 karat guld, for den mere kræsne forbruger; det vil sige mig, hehe! Jeg bærer, på nedenstående billeder, mine personlige favoritter fra 14 karat guld-kollektionen.

Inspiration er ikke altid nok – og jeg har derfor også en giveaway i ærmet til jer! I kan lige nu vinde jeres favoritsmykke fra Hvisks webshop, selvfølgelig inklusivt smykker fra 14 karat guld-kollektionen. For at deltage, skal I skrive en kommentar til dette indlæg med jeres navn, email, og et link til det smykke, I allerhelst kunne tænke jer. Så finder og annoncerer jeg en vinder d. 22. april. Held og lykke til alle!

hvisk

214 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED...