CELINE "EVA" SUNGLASSES

DENIM COLLECTION BY ME!

stormmarie

PICTURES: AMANDA HESTEHAVE || MAKEUP & HAIR: METTE SCHOU

Så blev det dagen, hvor jeg endelig kan afsløre ét af mine største projekter nogensinde for jer… Nogle af jer har måske allerede gættet det, efter et par teasereInstagram, men here it goes: Jeg har designet en lille kollektion for Storm & Marie!

Vi har været undervejs med samarbejdet længe, og det er en utrolig lang og alligevel intens proces at skabe en tøjkollektion. Heldigvis har jeg følt mig i umanerligt gode hænder, sammen med det dygtige designteam hos Storm & Marie – og særligt sammen med Signe og Kim, som ejer brandet.

Kollektionen er skabt med inspiration fra min favoritbeklædningsdel… Nemlig jeans! Det er derfor en denimkollektion bestående af tre forskellige par bukser (det ene par kommer i to farver), en jakke (kommer også i to farver), en figursyet top og en nederdel (kommer i to farver). Da ideen om en denimkollektion kom op, var jeg ikke i tvivl omkring, hvilke styles, jeg fandt relevante – og derfor er alle disse items hver især personlige favoritter, og noget der manglede, i min garderobe.

Stilen er retroinspireret, og med de velkendte, afklippede kanter på flere styles – i bloggens spæde begyndelse var det nemlig lidt et “varemærke” for mig at klippe mine jeans til rette længde, fordi min højde gjorde det nærmest umuligt at finde jeans i rette længde. Fittet er umanerligt godt på alle styles, og denimen er i den lækreste, bløde og stretchy kvalitet, der føles som pyjamas mod huden!

Det har altid været en drøm for mig at komme til at designe, og nu da jeg har prøvet det, er min sult efter at komme i gang igen stor. Det er helt sikkert ikke mit sidste designprojekt, det kan jeg allerede nu love jer.

Kollektionen bliver lanceret i dag, D. 26. april, og vil kunne købes online og i Storm & Maries butikker på Gammel Kongevej og Gothersgade (begge i København).

SHOP KOLLEKTIONEN HER!

Kampagnebillederne skød vi forleden – fotografen bag er den ufatteligt søde og dygtige Amanda Hestehave, og makeup og hår stod Mette Schou for, som jeg har arbejdet sammen med før, og som også er ufattelig dygtig!

Jeg er mega stolt over, og tilfreds med, resultatet. Nu er jeg spændt på at høre jeres mening: Hvad siger I til kollektionen? Har I nogle spørgsmål? Og havde I regnet ud, at jeg ville springe ud som designer?

32 comments

 • Jeg er hovedkulds forelsket i de mørke jeans samt den figursyede top! Især toppen har jeg haft hede drømme om, siden jeg så dit billede på Instagram.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er det bare alt sammen flot! Hvis jeg havde budgettet til det ville jeg helt sikkert købe Phlox Jeans og Jacket! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes det er en rigtig flot kollektion!! Og jae, det undrer mig overhovedet ikke, at du springer ud som tøjdesigner. Det er bare cool.
  Jeg er ret vild med peplumtoppen, selvom jeg nok aldrig kommer til at kunne bære den, da den bliver for kort til min lange krop. Men flot, det er den! (Og alt det andet) ;-) Stort tillykke med det hele, smukke!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sej! Så godt gået :-)
  Jeg er vild med at du får tidens tendens til at fungere i denim.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Jeg er total hooked på både nederdel og jeans – fantastisk design!

  Jeg har været inde og kigge på den hjemmeside du linker til, men jeg er noget forbeholden med at købe dér, da der ikke er billeder af tøjet bagfra. For mig er det altafgørende at kunne se, især, et par bukser bagfra for at afgøre om de er noget for mig. Lige lidt konstruktiv kritik du måske kan give videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Og tak for kritikken. Tøjet kan ses og prøves i butikkerne på Gammel Kongevej og Gothersgade :-) Der er lommer bag på jeansne, og ikke på nederdelen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What a beautiful editorial. We really like your pictures and style! Best, MODENOVA I http://www.modenova.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Super flot, du har opnået så meget i forbindelse med din blog, Marie :-)

  Jeg må desværre give “K” ret. Jeg ville ikke købe noget af det, da det ikke er min stil og vi ligger generelt meget langt fra hinanden mht. påklædning. Dog synes jeg stadig, det er nogle lækre billeder og du ser hamrende godt ud i det, du har designet. Det er meget dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh var jeg ikke gravid havde alt været noget jeg skulle have fat. Er i sær vilde med de bukser du har designet. Pisse godt gået 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes kollektionen er ualmindeligt smuk og du har ramt fuldstændig plet! Retro-viben mixet med det lidt mere moderne udtryk, som eksempelvis sættene og snitne skaber efter min mening, giver det perfekte look. Kæmpe stort tillykke med kollektionen <3
  Må jeg spørge hvilken størrelse du har det mørke PHLOX sæt i? Både jakken og buksen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor dejligt! Mange tak!!!
   Alt, jeg har, er i de mindste størrelser :-) Dvs. 26 i jeans, 34 i alt andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For en der normalt ikke er denim fan og ikke har ejet et par jeans i flere år, så er det eddedenondelynemig godt gået at imponere mig. Godt gået, sørg for at købe dig en kæmpe kage og klappe dig selv på skulderen! Kram :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den 70´er stemning billederne har. du ser fantastisk ud og det samme gælder for tøjet.Stort tillykke, godt gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Elsker det jeg har set af kollektionen, og tillykke med den😍 Men linket kan jeg desværre ikke få til at virke.. Og kan desværre heller ikke finde den fulde kollektion nogle steder❤️️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Du kan se den på Storm og maries webshop :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det virker nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Super flot :-) Har dog prøvet at bestille på deres hjemmeside flere gange her til morgen, men deres system virker ikke, når man skal vælge hvordan man vil have varerne sent. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Wow, stort tillyke med kollektionen. :-) Skal helt sikkert have shoppe noget derfra (mens jeg venter på, at modtage din bog som bliver leveret imorgen) !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg synes, det er en smule for konet. Jeg er vild med toppene med undtagelse af peplumtoppen, men nederdelene og bukser er en smule outdated for mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Okay, det er jeg ked af at høre – jeg er selv rimelig tilfreds, men tak for feedback :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Se, hvis det nu havde været en plussize kollektion også ;-) er dybt forelsket i peplumtoppen og synes det er vildt fedt at se en gammel kending få nyt udtryk i denim! Tillykke, en kollektion du kan være meget stolt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELINE "EVA" SUNGLASSES