DE 10 IKEA REGLER

COSTUME APRIL 2016

ostume

Jeg vil stærkt anbefale jer alle at gå ned i nærmeste kiosk og slynge det nyeste Costume over disken – det er nemlig fyldt med gode artikler, pæne billeder – og ikke mindst et lille indblik i min lejlighed og garderobe, og et interview med mig omkring stil!

5 comments

 • Josefine

  Hej Marie. Jeg ved ikke hvorfor men jeg kan bare huske dit indlæg med at du var på date med din nuværende kæreste og i mødtes over tinder-ish/Facebook. Jeg skal på “date” hedder det vel (haha) onsdag aften og jeg er ved at dø. Hvad snakker man om? Hvad snakkede dig og phillip om. Når man virkelig ikke kender hinanden og skal sidde på en bar eller noget og drikke en drink….synes bare det er mega grænseoverskridende at skulle mødes med en fra tinder og snakke med ham uden at kende ham…..aaarghhhh:)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Josefine! Åh, ja, det er fandeme hårdt! Jeg synes normalt, at det kommer ret naturligt. Personligt mærker jeg kemi med det samme; og er den der, kan man som regel altid finde ét eller andet at snakke om – studie, familie, baggrund, arbejde, drømme… Og går den helt galt, så hav en back up plan, så du kan komme væk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Marie. Jeg ved ikke hvorfor men jeg kan bare huske dit indlæg med at du var på date med din nuværende kæreste og i mødtes over tinder-ish/Facebook. Jeg skal på “date” hedder det vel (haha) onsdag aften og jeg er ved at dø. Hvad snakker man om? Hvad snakkede dig og phillip om. Når man virkelig ikke kender hinanden og skal sidde på en bar eller noget og drikke en drink….synes bare det er mega grænseoverskridende at skulle mødes med en fra tinder og snakke med ham uden at kende ham…..aaarghhhh:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg har fået bladet i min postkasse og har allerede læst den meget fine artikel med dig i! Du er så fin og inspirerende og din lejlighed er jo fantastisk smuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE 10 IKEA REGLER