SIMPLE DENIM

BLACK AND SIMPLE

IMG_1128 copy

COS KNIT || DIY TROUSERS || CELINE SHOES || ILVA TABLE

Muligvis den oftest anvendte titel her på bloggen, og den titel, der bedst beskriver basen i min stil – for et sort og simpelt look går man sjældent, for ikke at sige aldrig, galt i byen med! Forleden var jeg iført mine DIY bukser (se her), min yndlingstrøje fra COS og ballerinaer med hæl fra Céline – faktisk tilsat mine Louis Vuitton øreringe (her), som man desværre ikke kan se ordentligt på disse billeder.

2 comments

 • CK

  Jeg er helt pjattet med de fine DIY bukser! Ville blive SÅ glad for en DIY guide til dem!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er bare et bredere, sort stykke stof syet på – tror du kan finde temmelig mange guides til lignende… Det er samme koncept som peblum.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIMPLE DENIM