A BANGING DECISION

FISHNET TIGHTS

outfit

SPONSORED LINKS: ASOS FISHNET TIGHTS || H&M TREND SHIRT (similar) || FILIPPA K SKIRT (similar) || CELINE SHOES || LOUIS VUITTON EARRINGS || CELINE BAG

Sådan her så jeg ud torsdag aften, hvor Philip og jeg var ude og fejre vores 5-måneders dag. Vi er blevet så gamle, at vi fejrede dagen i Greve med Sanne Salomonsen koncert – jeg er stor fan, så det var virkelig en dejlig oplevelse!

Jeg var, som I nok kan se, iført en pencil skirt, en hvid skjorte og et par fiskenet-strømpebukser, som egentlig var købt til brug i musicalsammenhæng, men som jeg faktisk virkelig synes, opgraderer et outfit og tilføjer lidt sex til en knælang nederdel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BANGING DECISION