BLACK AND SIMPLE

ASUS ZENBOOK COMPUTER

asus

SPONSORERET INDHOLD: ASUS ZENBOOK COMPUTER

Min gamle computer er nu ved at være fire år gammel, og er seriøst stået af. Den er langsom og outdated – det er utroligt, hvor hurtigt alting går, når det omhandler teknologi! Jeg har derfor været nødsaget til at tænke i alternativer – og da jeg blev tilbudt denne kampagne med ASUS, kunne jeg simpelt hen ikke takke nej. På trods af at have sværget til Æblet de sidste mange år, er jeg ovenud overrasket og lykkelig over ASUS’ Zenbook computer, som jeg i øjeblikket har fået lov til at teste, og som jeg faktisk skriver dette indlæg fra.

Som blogger er det vigtigt at have adgang til en computer meget og ofte, og derfor også at kunne have en sådan med på farten. Jeg har computer med, når jeg tager toget til Næstved for at øve musical eller besøge mine forældre, og jeg medbringer altid en bærbar computer på mine rejser. En bærbar computer er efterhånden det vigtigste arbejdsredskab for mig stærkt efterfulgt af en telefon, da det er på computeren, jeg redigerer billeder, finder inspiration og skriver indlæg.

ASUS Zenbook er mussestille – en kæmpe kontrast til min forhenværende computer, der var et kæmpe, larmende skrummel – og så arbejder den rigtig godt sammen med mine andre, elektroniske apperater. Og så gør det da heller ikke noget, at den er vildt pæn (den fåes forresten også i rosaguld og sort) og let at have med rundt. Test-perioden er lige begyndt, og jeg er allerede vældig tilfreds – jeg lover, at holde jer opdateret undervejs!

com1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK AND SIMPLE