DENIM COLLECTION BY ME!

5 NOTER TIL MIG SELV…

nuUntitled-1

Er du også typen, der er herre god til at give andre gode råd, men knapt så god til at følge disse råd selv? Det tænkte jeg nok. Jeg forsøger nu med en ny strategi, nemlig at skrive rådene ned, og derved håbe på, at disse sætter sig bedre fast. Så her er den – listen med små og store noter til mig selv, der vil gøre hverdagen og livet både lettere og bedre, (men som jeg er absurd dårlig til at følge):

– Se ikke Jurassic Park inden sengetid, hvis du er alene. Se generelt ikke halvuhyggelige film eller serier inden sengetid, hvis du er alene. Kender I det, at man STORMER ud på toilettet, når man skal tisse om natten, og STORMER tilbage i seng igen og gemmer sig under dynen? Dybt irationelt med al den adrenalin.
– Farv dig ikke mørkhåret. Du har prøvet det nok gange, og det klæder dig stadigvæk ikke. Du bliver ligbleg at se på, og dine udgroninger får dig til at se skaldet ud.

– Tænk før du køber. Du er den værste impulsshopper, og du bliver alligevel ikke glad for halvdelen af det lort, du køber. Hvis det virker som en god idé i dag, så sov på det, og køb i morgen i stedet.

– Du kan ikke retfærdiggøre at spise kage, bare fordi du også spiste usundt tidligere på dagen, og derfor føler “at dagen alligevel er dedikeret til nydelse”. Læg den kage fra dig og spis en gulerod i stedet… (Øv…)

– Det kan ikke betale sig at udskyde oprydningen. Selvom det er det værste, du overhovedet kunne forestille dig at lave lige nu, så vil du være decideret lykkelig efterfølgende.

Billeder af Steffen Bøgeholm Christensen, fra min bog “NU” (køb her)
Céline strik, Levi’s jeans, Chanel taske, Marni sandaler

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DENIM COLLECTION BY ME!