BOMBER ON POINT

X JEWELLERY EVENT

xbilleder

Det var smadder hyggeligt at være et smut forbi Trollbeads-butikken i Rosengårdcentret i Odense for at deltage i et arrangement sammen med X Jewellery. Min søde familie var sågar med for at bakke op, og der kom lidt veninder til arrangementet også; skønt! Under eventet var der et play table, hvor man kunne designe sit eget armbånd fra X Jewellery , hvilket der kom rigtig fine resultater ud af! Se videoen herunder for at få et bedre billede af stemningen på aftenen.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED X JEWELLERY

.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOMBER ON POINT