COFFEE TABLE BOOKS

WONN GIVEAWAY WINNER

Untitled-1

SPONSORERET INDHOLD: Siden jeg blev præsenteret for Wonn, har jeg virkelig nydt at have disse stående i køleskabet. Det er lækkert, at man ikke skal tænke over drikkevarer, når der kommer gæster på besøg spontant – og så passer de lækre drikke uden brus perfekt til det dejlige forårsvejr, vi oplever i øjeblikket.

Jeg har, som sagt, præsenteret produktet for mine venner med stor succes. Jeg tror, at Wonn vil blive en fast bestanddel af festen fra nu af, og i min vennegruppe er de bedste fester altid dem, der opstår spontant. Når man lever i nuet og føler sig frem i momentet, skabes de unikke og inspirerende øjeblikke – dem, man husker. Mit yndlingscitat fra musicalen RENT, som jeg lige nu medvirker i, er “No Other Road, No Other Way, No Day but Today” – hvilket i sandhed er en smuk livsfilosofi.

Så blev det desuden også tid til at finde en vinder af min Wonn-giveaway på Instagram – smut forbi min account og se, hvem der blev den heldige vinder her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COFFEE TABLE BOOKS