BETTER IN PINK + OH! GIVEAWAY

THE GENTLEWOMAN

thegentlewoman

Jeg er stor fan af editorials og artikler i magssiner, og mener personligt, at mange af trend- og nyhedssektionerne i magasiner er outdated, da disse lynhurtigt kan opsnappes på blogs og andre fashion hjemmesider. Netop derfor skal magasiner helst kunne noget særligt – noget ekstra – og her er jeg særligt fan af The Gentlewoman. At forsiden på dette issue er det smukkeste, jeg nogensinde har set, gør kun hypen større. Magasinet er i den dyre ende, men har også både godt og meget indhold, og kan, med sin smukke forside, tåle at ligge fremme til beskuelse, som en slags coffee table book.

2 comments

 • Christine

  Hej Marie
  Lige pt følger jeg kun med på et par få blogs. da det er de færreste der fanger mig.
  Eftersom jeg synes rigtig godt om din blog og smag, ville jeg spørge hvilke blogs du læser fast?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg følger også kun få – og faktisk er min veninde Annes min favorit – annejohannsen.dk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BETTER IN PINK + OH! GIVEAWAY