SANDAL TIP

SPOIL YOURSELF WITH FROOSH

froosh

SPONSORERET INDHOLD: Siden VILDE KANINER’s begyndelse (til de nye af jer, så hed mariejedig.com førhen VILDE KANINER), har Froosh floreret en del på både blog og Instagram; og det er bestemt ikke tilfældigt. Froosh er nemlig en af mine absolutte favoritter, når det kommer til drikkevarer, og har været det, de sidste mange år.

Det er ikke altid lige let at få frugt og grønt integreret i en travl hverdag, og at kunne drikke sig til lidt vitaminer lyder på mig som den perfekte løsning herpå. Jeg køber næsten altid en Froosh og har med til togturen, når jeg drager sydpå for at øve og spille musical, og smoothien giver mig både energi, og smager umanerligt godt. Jeg kan ligeledes godt lidt at starte dagen med en Froosh sammen med morgenmaden (på billederne med min yndlings-havregrød, se opskriften her) og kaffen, for at samle helt rette energiniveau, og gøre klar til dagens udfordringer!

Til de af jer, der endnu ikke kender Froosh, så er Froosh de lækreste smoothies lavet udelukkende på frugt og grønt, og mindst 50% af frugterne til disse smoothies kommer fra U-lande. De er dermed også med til at skabe arbejdspladser og sikre de fattigere lande en bedre fremtid. Man forkæler altså ikke blot sig selv ved at nyde en smoothie, man støtter også op om et godt formål.

Hold øje med Instagram, hvor jeg i den nærmeste fremtid vil lave en giveaway i samarbejde med Froosh, hvor du har mulighed for at vinde en hel måneds forbrug af det lækre produkt!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANDAL TIP