GAVER TIL HAM

SE – EN TYKSAK!

IMG_0403 copy

Jeg synes lige, at I skulle se dette: Se lige min smukke søster og hendes fine mave! Det føles seriøst som om, at den bare er poppet fra den ene dag til den anden. Forleden var min mor og søster på besøg i København, for at tøsehygge, og få ordnet negle og hår, og da fik jeg lov til at tage dette billede af Lærke. Det er så surrealistisk at skulle blive moster, og endnu mere surrealistisk, at der vokser liv i min søsters mave. Det er som om, at livet løber deruda‘, men at alt omkring graviditeten snegler sig afsted. Jeg glæder mig så meget til at hilse på lille Lilli My!

Læs om Lærkes graviditetsforløb på hendes blog.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVER TIL HAM