THE SPRING FEEL

OLAPLEX

IMG_9733 copy

SPONSORERET LINK: OLAPLEX NO.3 279kr.

Jeg har fået æren af, endnu engang, at være dommer ved Danish Beauty Awards i bloggerprisen, og har i den forbindelse fået tilsendt en røvfuld produkter til test. Det er oplagt at anbefale jer mine favoritter blandt disse produktet, og ét af de produkter, jeg klart favoriserer, er Olaplex, som jeg også fik lov til at stifte bekendskab med, da jeg besøgte min frisør Hanna hos Gun-Britt Coiffure. Det gendanner ligesom håret indefra, og styrker håret helt ekstremt, hvilket er særlig godt til mine spidser, som stadigvæk er medtaget efter déngang, jeg var helt blonderet.

Jeg påfører Olaplex i vådt hår, sover med produktet i håret, og vasker det ud næste morgen efterfulgt af to gange hårvask med shampoo og almindelig brug af balsam eller hårkur. Produktet er ikke i den helt billige ende, men kan virkelig anbefales.

6 comments

 • Sine

  Jeg fik at vide af min frisør at jeg bare skulle have det i, i 10 min, og max en halv time. Hmm må man godt have det i en hel nat? Og virker det bedre så? :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg blev anbefalet at sove med det i, hvis tiden var til det… Og jeg er mega tilfreds :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige fået behandling med Olaplex ved mit besøg hos Københavns Frisørskole for 2 uger siden og jeg synes faktisk, jeg kunne se en forskel :D

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige en kommentar til dig, Mille Sofie! – jeg har haft min i 5 måneder, bruger den cirka hver 14 dag, og der er stadig mere tilbage, så der er til masser af gange! Man skal faktisk kun bruge en klat på størrelse med en nød ad gangen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Sofie

  Er den drøj i brug? :) Har overvejet at købe det SÅ mange gange, men synes bare 100ml var lidt ift. prisen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Der er nok til fire kure til mit hår – men bruger også kun kuren én gang hver 14. dag cirka, så den holder i to måneder-ish :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SPRING FEEL