GOING TO PARIS

NATIONAL GEOGRAPHIC

henamedmemalala

Jeg anbefalede jer at tænde for National Geographic Channel eller National Geographic People i søndags, hvor den anmelderroste dokumentarfilm “He Named Me Malala” blev vist, og jeg håber virkelig, at I så med. Jeg er i hvert fald blæst væk og meget berørt: Ikke nok med, at Malala er en enormt viljestærk karakter, så er hun en inspirerende kvinde – og inspirerende på den helt rigtige, “nede på jorden”-relaterbare facon. Dokumentarfilmen er selvfølgelig med den pakistanske, 18-årige Malala i hovedrollen, og handler om hendes kamp for kvinders uddannelse på globalt niveau, mordforsøget, den velfortjente Nobels Fredspris, hun vandt, og livet som helt almindelig skolepige. Dokumentarfilmen har en let tilgængelig vinkel på trods af de lidt hårde og tunge emner, og er virkelig, virkelig anbefalelsesværdig. Man forelsker sig fuldstændig i den modige, unge pige, og hendes elskværdige familie.

Læs mere om “He Named Me Malala” og se trailer her. Der kan følges med i National Geographic Channels programmer på deres Facebook-side her, og National Geographic Peoples side her.

Jeg har førhen set nogle af de smukke og gribende dokumentarer, National Geographic Channel og National Geographic People viser, og “He Named Me Malala” er første film i rækken af dokumentarer om stærke piger og kvinder, der tager livet i egne hænder og går egne veje. Filmen genudsendes 10. marts på People og næste film i serien er “Pigeliv”, der sendes søndag d. 27. marts kl. 21.00. Se med – det vil jeg i hvert fald gøre!

SPONSORERET INDHOLD

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO PARIS