INSPIRATION

MEDEA PÅ BETTY NANSEN

I morgen aften skal jeg i teatret med en veninde. Det klinger meget finkulturelt, og er på mange måder en glemt skat af oplevelse, som mange undervurderer. Jeg elsker både at spille og se teater – og det er faktisk efterhånden længe siden min sidste teatertur – derfor glæder jeg mig ekstra-meget til denne oplevelse! Der er noget rørende, levende og magisk over at se skuespillere i live action, og jeg lader mig altid rive med på et niveau, film ikke tilbyder.

Jeg skal se MedeaBetty Nansen, en forestilling om den grimmeste og ondeste skilsmisse nogensinde, med Livia Millhagen og Elin Klinga (fra Dramaten, Det Kongelige Teater i Sverige) samt danske Karen-Lise Mynster (den mest Reumert-vindende skuespiller nogensinde), Kenneth M. Christensen og Thomas Bang på rollelisten.

Jeg har faktisk fået lov til at invitere to af jer med – ikke sammen med os dog, men at give en heldig læser muligheden for også at komme i teatret med en veninde! Jeg udlover nemlig to stk. billetter til Medea forestillingen på Betty Nansen. For at deltage i konkurrencen, skal du skrive en kommentar til dette indlæg med dit navn og email, så annoncerer jeg en vinder af de to billetter d. 8 – selvfølgelig sammen med en anmeldelse af forestillingen. Held og lykke!

SPONSORERET INDLÆG

60 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

INSPIRATION