INSPIRATION

MEDEA PÅ BETTY NANSEN

I morgen aften skal jeg i teatret med en veninde. Det klinger meget finkulturelt, og er på mange måder en glemt skat af oplevelse, som mange undervurderer. Jeg elsker både at spille og se teater – og det er faktisk efterhånden længe siden min sidste teatertur – derfor glæder jeg mig ekstra-meget til denne oplevelse! Der er noget rørende, levende og magisk over at se skuespillere i live action, og jeg lader mig altid rive med på et niveau, film ikke tilbyder.

Jeg skal se MedeaBetty Nansen, en forestilling om den grimmeste og ondeste skilsmisse nogensinde, med Livia Millhagen og Elin Klinga (fra Dramaten, Det Kongelige Teater i Sverige) samt danske Karen-Lise Mynster (den mest Reumert-vindende skuespiller nogensinde), Kenneth M. Christensen og Thomas Bang på rollelisten.

Jeg har faktisk fået lov til at invitere to af jer med – ikke sammen med os dog, men at give en heldig læser muligheden for også at komme i teatret med en veninde! Jeg udlover nemlig to stk. billetter til Medea forestillingen på Betty Nansen. For at deltage i konkurrencen, skal du skrive en kommentar til dette indlæg med dit navn og email, så annoncerer jeg en vinder af de to billetter d. 8 – selvfølgelig sammen med en anmeldelse af forestillingen. Held og lykke!

SPONSORERET INDLÆG

60 comments

 • Katrine

  Katrine Rørdam – kroerdam@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline carlsen

  ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline carlsen

  uh ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • andrea

  uf sikke en præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Ville jeg så gerne se med min veninde❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Lund

  Neeej, hvor vil jeg gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette S

  Jeg ville invitere min mand med – vi trænger til en datenight uden barn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Gross

  Jeg elsker at dresse up og gå i teatret. Det er som at leve i en anden verden for en aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uf, det ville lækkert! Elsker at gå i teatret. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elkser at gå i teateret, så jeg håber, at jeg vinder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh det ville være fedt at vinde den her konkurrence :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Håber-håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det kunne jeg godt tænke mig at invitere min mor (som tilfældigvis også er den bedste ‘veninde’ man kunne forestille sig) med til. Vi trænger til at lave noget kulturelt sammen efter at have undværet hinanden hele den sidste måned, hvor jeg har været i Berlin for at arbejde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kathrine Saabye
  kat-saabye@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ov, det ville jeg gerne vinde – jeg ville invitere min mor med – hun trænger vist om nogen til der sker lidt.
  De kunne være rigtigt dejligt at give hende den oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie K

  Årrrh håber! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Uh, fingre og tæer er krydset!
  Skøn konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura T

  Åhh, håber håber håber! I gymnasiet havde vi en del om Medea, og jeg har efterfølgende læst stykket igennem tuusinde gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia Karolina

  Uh, det kunne være en super fed oplevelse!
  Emilia Karolina Khadoura
  emiliakhadoura@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Andersen

  Det kunne være et skønt glimt af verden på den anden side af eksamensskrivningseksil. Jeg håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Andersen

  Det ville være et skønt glimt af verden på den anden side af eksamensskrivningseksil. Jeg håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Jeg elsker også at gå i teatret, det er så stemningsfyldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg forsøger virkelig at prioritere dét at gå i teatret højt, selvom jeg er på SU. Og man kan faktisk finde mange gode (og billige!) forestilinger, hvis man ikke har noget imod at sidde bagerst (hvor man altså også sagtens kan se) – fx skal jeg til premiere på Romeo & Julie-balletten i det Kongelige i aften, og jeg har fundet billetter til kun 47 kr. stykket – bare et tip til alle derude :) Krydser fingre for at jeg kan fortsætte teaterstimen, måske endda med lidt bedre pladser ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haldis

  krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire

  Claire Elisabeth Maguire Toft
  Claire_782@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde S. K.

  Det ville være lækkert at vinde billetter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Håber jeg vinder billetterne! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  “Medea” er en helt fantastisk tragedie, som jeg virkelig gerne ville se live – jeg læste den allerførste gang i 7. klasse (nørdet folkeskolebarn much?…), da jeg lige pludselig fik en kæmpe fascination af oldtidskundskab. Interessen for joniske og doriske søjler er siden blegnet en smule, men fascinationen af de græske tragedier hænger ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg elsker at gå i teatret og denne lyder spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Åh, jeg har længe glædet mig til at dette stykke ville komme ud. Efter at have læst den originale Medea i oldtidskundskab i gymnasiet, har jeg virkelig haft lyst til at se en moderne version af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sophie

  Pernille Sophie Evy Østergaard

  pernillesophieoestergaard@gmail.com

  Krydser alle fingre, tæer og hvad jeg ellers kan finde på! Vil så gerne have min kæreste med i teateret, det er så længe siden vi har haft mulighed for at lave noget kæreste-agtigt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette marie Hoeg von Essen

  Åhhh hvor vil jeg da frygteligt gerne vinde de billetter. Jeg kommer også alt for lidt i teatret.
  Mette marie Hoeg von Essen – mettehlaursen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  De billetter vil jeg gerne vinde. Elsker også at gå i teatret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Olsen

  Skøn konkurrence, jeg & min mor vil så gerne i teateret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Boyding

  Der er intet i verden overhovedet som teater, så vil såååååå gerne vinde<3

  Navn: Rebekka Boyding
  Email: rebekka@boydingconcept.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Maria. Jeg vil rigtig gerne se Medea sammen med min kæreste, som faktisk har fødselsdag den 8. marts. Håber jeg vinder som en ekstra gave til ham :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Marie, tak for at føre en så lækker blog, som er utrolig inspirerende.
  Jeg står i den situation, at jeg mangler et par nye sneaks, men jeg har meget svært ved at finde nogen, som jeg synes er fede. Hvilke ville du købe, hvis du stod i min situation?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   New Balance 990 har jeg været glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Valentin

  Det kunne være helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina albertsen

  Det lyder virkelig spændende, og lige præcis den historie står så højt på min ønskeliste. God forestilling.
  Hilsen fra Nina – ninalbertsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis du ikke har set Kenneth i live aktion endnu, kan du godt glæde dig! Jeg var så heldigt at få undervisning af ham for et par år siden og den mand er simpelthen fantastisk dygtig – og lige så flink udenfor scenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Schwartz

  Åhrv, den forestilling vil jeg gerne se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofi

  krydser fingre
  Annsofi Elmsti
  elmsti1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nu er det altid min kæreste der inviterer mig i teatret, så det kunne være lidt sejt, hvis jeg kunne overraske ham med to billetter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Dem vil jeg meget gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederikke

  Elsker også teater! selv går jeg til drama og ville sætte meget pris på disse billetter <3
  frederikke.cronquist@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Thielow

  :-)))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Lyder som en god,og anderledes konkurrence!

  ymer523@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Julie Aae Moos – julie.aae.moos@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  ELSKER teater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Ej lyder mega dejligt. Fed konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta Østergaard

  Asta Østergaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Uhh jeg elsker også at se teater. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  WOW det vil jeg VILDT gerne vinde! Jeg bor næsten lige overfor Betty Nansen Teateret og jeg har til stor ærgelse endnu ikke været derinde – det er simpelthen for dårligt! Men min mor og jeg er ellers flittige teatergængere og har senest været i Skuespilhuset og på det Kongelige Teater sammen. Jeg har tænkt meget på at tage ind og se Medea – også lidt fordi vi tidligere havde en hund ved netop dette navn, så vi kender begge historien. ØJH jeg ville blive monster glad for at kunne overraske min mor med to billetter!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Al-Saadoun

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rasmussen

  En teatertur kunne være helt magisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION