10 TING, JEG ER TRÆT AF I ØJEBLIKKET

LOVE LETTERS

loveletters

SPONSORERET INDHOLD: Jeg elsker ideen om personlige smykker – og har altid været stor fan af Jane Kønigs klassiske Love Tag halskæder og armbånd. Netop derfor er jeg også stor fan af Love Letters kollektionen, som har en sød association til min barndom med små “byggeklodser”, som kan kombineres på mange forskellige måder – også med de klassiske lovetags.

Jeg har valgt nogle bogstaver, der betyder noget særligt for mig – nemlig L for Lærke (min søster), B for Betina (min mor), H for Henrik (min far) og P for Philip (min kæreste). Så kan jeg altid have mine nærmeste tæt på.  For mig at se er de nye Love Letters halskæder af Jane Kønig ikke bare den fineste gaveidé til dig selv, men også til dine nærmeste – og ganske oplagt som gaveidé her ved konfirmationssæsonen.

Hvad synes I om de nye Love Letters halskæder?

lovelettertern

8 comments

 • Shay

  Den er simpelthen så fin, og hvor ser det bare lækkert ud med flere vedhæng på én kæde! Hvor mange cm er din kæde, den har en ret perfekt længde ;) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Elsker dem. Vil også købe dem :) Håber ikke de er for dyre hehe.. går ind og tjekker med det samme ;)

  btw, JUBIII (tænker jeg næsten haha), DU HAR FÅET PANDEHÅR IGEN!!! Så er den rigtige Marie tilbage, hvis man kan tillade sig at skrive det. Dét er virkelig dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   De er så fine! Og prisen er også god. Og MANGE TAK! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Av, Marie – hvor er den smukke skjorte fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er købt i en genbrugsbutik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg syntes virkelig godt om.
  Skal klart på min ønskeliste

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING, JEG ER TRÆT AF I ØJEBLIKKET