SE - EN TYKSAK!

INSTAGRAM LATELY

1

Jeg elsker genbrugsskatte, og elsker, hvor personligt og unikt sådanne kan gøre et look! Her er jeg i min favorit tee, et vanvittigt godt fund fra eBay i den blødeste bomuld og med sejt print.

2

Bodystocking med flæser fra H&M Trend, og et par rekonstruerede jeans fra Levi’s, som min mor og jeg syede sammen af to par jeans i fredags, for at give en lidt Vetements-agtig følelse, hvilket jeg personligt finder enormt vellykket! Et godt lille DIY tip til de kreative og symaskine-ferme af jer, for der var egentlig så simpelt, at vi sprættede limningen op på halvdelen af jeansne, klippede jeansne op og syede dem sammen igen. Vi prøvede os frem – og det resulterede i ét kaseret par, og ét vellykket par. Jeg er selvfølgelig iført sidstnævnte her. Et lille tip er at købe jeans i en størrelse større end sædvanligt, så der er plads til de “ekstra” syninger langs skridt, bagdel og ben.

3

Mine nye, fantastiske Louis Vuitton støvler, som godt nok er lige høje nok til hverdagsbrug, men som jeg elsker at kigge på. Jeg glæder mig til næste, festlige anledning, hvor de helt klart skal på! Her sammen med magasinet The Gentlewoman.

4

Nye shellac-negle, lavet hos min yndlings-Sol fra Nailfix – denne gang i farven “Cocoa”, som efterhånden er gået hen og blevet en favorit. Det er total luksus med nylavede negle, og jeg må snart have ordnet fusserne også, så de er klar til det forhåbentlige snarkommende sandalvejr.

5

Torsdags-outfittet med skjorte købt for en slik i en genbrugsbutik, jeans fra Louis Vuitton og laksko fra Gardenia. Jeg husker at have plaget om sådanne sko, da jeg var barn, men desværre uden held, da jeg gik skævt, og derfor kun kunne gå i fodformede Ecco-sko – og det er derfor lidt en “dream come true” at være iført et par vaskeægte laksko. Skoene kan købes her.

6

I forbindelse med en Ilva-kampagne her på bloggen, fik jeg lov til at låne lidt forskellige møbler og dekorationsgenstande. Jeg har faktisk nået at forelske mig så meget i lampen, at jeg har besluttet mig at købe den! Se hele interiør-inspirationsindlægget her.

IMG_0284

De nye Louis Vuitton støvler kom hurtigt i brug – her sammen med jeans fra Levi’s og vintage sweatshirt fra Valentino. Jeg bar outfittet tirsdag, da min mor og søster var på besøg hos mig i København.

IMG_0241

Der hersker junglelignende forhold i min lejlighed i øjeblikket, og her er ses nogle af mine planter i selskab med min yndlingsejendel, nemlig blomsterlampen fra Maison Charles, som jeg skrev om her.

IMG_0860

Endnu et DIY-projekt i samarbejde med min kære mor. Vi gik forbi Gucci, da de besøgte mig i København, og jeg erklærede min dybtfølte kærlighed til et par bukser båret af vinduesmodellen. Min mor tilbød mig at hjælpe med at sy et lignende par, og voilá blev resultatet virkelig, virkelig vellykket! Jeg bar bukserne sammen med mine Chanel slingbacks (her) til familie-påskefrokost i går, hvor Philles og mine forældre mødte hinanden for første gang.

IMG_0234

Et clean denimlook bestående af jakke og jeans fra Mads Nørgaard, samt solbriller fra Céline og sko fra Marni. Solbrillerne kan købes her – jeg overvejer også at anskaffe mig et par i sort (sponsoreret link).

14 comments

 • Alberte

  Hvilken farve er din bodystocking med flæser, og hvilken størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hmm er det ikke en lidt anderledes model, du linker til, end den du har? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Der er en del links i indlægget, hvilket refererer du til?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ej sorry! Snakker om solbrillerne. Jeg mente ellers, at dem du har hedder Celine retro cat eye, men den du linker til hedder Eva Havanna, og den ser lidt anderledes ud, er det ikke rigtigt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   De er i hvert fald på SUNGLASSESshop.com :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Marie, fedt indlæg! Jeg har tit spekuleret over, hvad du gav for din LV taske, som du tit bærer. På trods af, at den ikke kan fås længere, hvad lå prisen så på for modellen? Jeg ønsker mig nemlig en lignende din, men er ikke helt klar over, hvad LV tager for sådanne tasker nu om dage (er det omkring de 15-20?). Håber på svar! knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Virkelig godt indlæg, det er rart med så meget inspiration samlet i et indlæg. det ur du har på, på billede 4 hvor er det fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din instagram-profil er simpelthen altid så inspirerende ;-) Er SÅ glad for at følge den!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love your Coke shirt! Very cool piece <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE - EN TYKSAK!