DREAMY DENIM

FROZEN YOUGURT IN BED

chuck & cherry

SPONSORERET INDHOLD: For et par uger siden fik jeg tilsendt et par bøtter af Chuck & Cherrys frozen yougurt, og siden da har jeg været en glad, lille pige. For at være ærlig, så elsker jeg søde sager, og er særligt vild med at fylde i mig efter aftensmaden, når man ligger på sofaen eller sengen og slænger sig til en god film. Det er normalt svært  Chuck & Cherrys frozen yougurt giver mig muligheden for at indtage en lille snack uden dårlig samvittighed, fordi isen er lavet på dansk mælk og yougurt, hvilket gør den enormt kalorielet! Jeg bliver glad af den slags.

Der er netop landet en stor mængde Chuck & Cherry is i Netto, og forhåbentligvis bliver de en fast del af sortimentet. Hvis jeg var dig, ville jeg smutte forbi og købe en bøtte, for at prøve de lækre smagsvarianter. Min favorit er faktisk, ganske simpelt, den neutrale, der smager friskt, lækkert, cremet og blødt. Forleden brugte Philip og jeg den faktisk også i pandekager, hvilket smagte formidabelt!

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMY DENIM