NEW KIMONO & OLD EARRINGS

“HE NAMED ME MALALA”

Jeg har altid været kæmpe fan af dokumentarer – både film og serier. Som barn var det fortruken TV-tid, når far og jeg kunne gå i dybden med en god dokumentar omkring savannen, det gamle Egypten, havets hemmeligheder eller vikinger – og jeg har derfor brugt rigtig meget tid på at se dokumentarer på National Geographic Channel. Da jeg blev spurgt, om jeg ville deltage i denne kampagne i samarbejde med netop National Geographic Channel, endda med fokus på stærke kvinder, var der derfor ingen tvivl. Selvfølgelig ville jeg det.

Jeg har fået privilegiet af at se filmen “He Named Me Malala” før TV-præmieren på National Geographic Channel og National Geographic People d. 6. marts kl. 21.00 – den første film i rækken af dokumentarer om stærke kvinder og piger, som sendes hver søndag kl. 21.00. Jeg kan KUN anbefale jer at se med på søndag, når filmen vises – bare traileren kan give mig kuldegysninger! Efterfølgende laver jeg selvfølgelig en anmeldelse af filmen, men indtil da, kan I læse en smule om filmen her:

“Filmen er et nærgående portræt af den pakistanske pige Malala Yousafzai, der som 15-årig blev forsøgt myrdet af Taliban for at have engageret sig i debatten om pigers ret til skolegang i Pakistan. Hun er nu 18 år og leder en kampagne for pigers uddannelse på globalt niveau – og den yngste modtager af Nobels Fredspris. Filmen viser Malala som en almindelig ung pige – en både modig, medfølende, engageret, demonstrativ, sjov og kærlig teenager, der insisterer på retten til at leve og lære … for alle. Filmen, der havde biografpremiere verden over i oktober sidste år, vises nu for første gang på dansk TV.”

Læs mere om “He Named Me Malala” og se trailer her. Der kan følges med i National Geographic Channels programmer på deres Facebook-side her, og National Geographic Peoples side her.

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW KIMONO & OLD EARRINGS