MEDEA-OPLEVELSEN

GOING TO PARIS

sayloulou

…Men kun for en meget, meget kort stund. Jeg rejser nemlig her til morgen, og skal tager allerede hjem igen i aften. Jeg skal afsted med et par andre bloggere, i forbindelse med YDE couture showet og præsentation af Arne Jacobsen watches. Selvom det kun er en kort tur, så glæder jeg mig alligevel til en lille bid af det smukke, parisiske forår. Meget apropos, så har jeg faktisk netop bestilt en “rigtig” ferie til Paris med min gode veninde Anne.

Ovenstående billede er fra Say Lou Lous Instagram; overvej lige, hvor pæne, de to Chanel overdele er! Jeg er særligt vild med den mørkeblå sweater – og så i kombination med et par klassiske Levi’s 501 – arj, men altså.

4 comments

 • Ha, det smukke parisiske forår? Det møgregner og her er koldt – og tog og metro strejker i dag. Velkommen til Paris. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det er ret ærgerligt vejr :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ha ha, Jeg skullelige til at skrive det samme. Vågnede op til masser af regn i morges, og i går snede det! Håber du bringer lidt sol med dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har været rart her i eftermiddags :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEDEA-OPLEVELSEN