LOUIS VUITTON DREAMS DO COME TRUE

EASY FOOD x 2

torIMG_9324 copy

OBH NORDICA GRILLPANDE || OBH NORDICA PANDEKAGEPANDE || SERVERINGSBRÆT (beige) || SERVERINGSBRÆT (grå)

Temmelig voksent at prioritere godt køkkengrej frem for tøj, AV! Og alligevel er jeg allerede nu decideret lykkelig over mine nye køb – nemlig to nye stegepander; én til pandekager, og én til bøffer. Ja tak! Derudover har jeg købt to serveringsbræt til overkommelige priser, som jeg kan bruge til fremtidige serveringer. Tænk, at man kan blive så glad for køkkenudstyr.

Alle fire dele er bestilt hos ELLOS, der altså ikke bare har en god beauty-, bolig- og fashionafdeling, men altså også forhandler lækkert køkkenudstyr. Det kan faktisk anbefales at bruge pengene på at forbedre madlavningen hjemme, det giver en hel anden lyst til at kokkerere!

AVOCADOMAD: Avocadomaden på det beige serveringsbræt er lavet således: ristet rugbrød, trøffelmayo (jeg blander økologisk mayonaise med trøffelolie, salt og peber), halvanden most avocado, blommen fra et æg, lidt limesaft, tomater, salt og peber og voilá!

TORTILLA PANDEKAGER MED GEDEOST OG KYLLING I SIRUP: Se opskrift på kylling i sirup her. Kylling og gedeost placeres i pandekagen, og kommes i ovnen ved 200 grader cirka 10 minutter. Serveres eventuelt med avocado.

SPONSORERET INDHOLD

Untitled-1

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS VUITTON DREAMS DO COME TRUE