FOR SALE

ECCO KARMA

ecco

ECCO SNEAKERS 1000kr.

Selvom jeg ofte drømmer om at spankulere rundt i stiletter hver eneste dag, så ender jeg som regel i et par sneaks. København er og bliver en upraktisk by, når det kommer til mere formelt fortøj, og det er som om, at der er en uundgåelig connection mellem byen og kondisko! ECCO har virkelig vokset på mig de seneste par år, og leverer ikke bare praktisk, men også virkelig pænt fodtøj.

Deres seneste “skud på stammen” er den nye sneaker-model Instrinsic Karma, som fåes i to farver; blå og laksefarvet. Jeg har, nok ikke så overraskende, valgt modellen i min yndlingsfarve blå – og jeg glæder mig til at anvende dem til hverdag med jeans og striktrøjer, eller som kontrast til et mere formelt look med pæne herrebukser og en skjorte.

SPONSORERET INDHOLD

2 comments

 • Mathilde

  Jeg har nu lagt mærke til at ved flere af dine sponsorerede indlæg – specielt dem med Ecco – der er huller eks. i dette indlæg med firmanavnet og farverne på skoene. Er det med vilje eller en eller anden teknisk fejl? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er fordi du har blokeret sponsorerede links/annoncer på din computer, så sker det desværre! Prøv at fjerne blokeringen, så burde du kunne se links <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR SALE